Μερα (ή μαλλον νυχτα) παιδες
Λοιπον, τωρα τελευταια κατεβασα κατι κομματια ozzy osbourne randy rhoads εποχη, και το holy diver του dio, και εχω παθει πλακα με τον ηχο τους (ειδικα κατι miracle man, holy diver, rainbow in the dark,)
Κατι αλλο που παρατηρησα ειναι οτι δεν μπορω να πλησιασω καν τον ηχο με τον εξοπλισμο που διαθετω

Οποτε ηθελα να ρωτησω, με τι ενισχυτες και κιθαρες παιζει ο cambell (για τον ρρ ξερω) και προς τα που θα πρεπει να κινηθω για να πετυχω αυτο το ηχοχρωμα. Δεν πιστευω να ειναι κατι πολυ εξωπραγματικο ε?

Μιλαω για πεταλια και κιθαρα (οχι πολλα λεφτα). Μου αρεσε το crunch box της MI audio για τον μαρσαλ ηχο του, θα λεγατε οτι θα μπορουσε να με καλυψει?
Απο κιθαρα μερια, βασικα σκεφτομαι κατι σε μπολτ ον (αν παω για κιθαρα δλδ) που θα φτιαξω μονος μου (god bless warmoth). Περα απο τα ξυλα, και επειδη απο μαγνητες δεν ξερω την τυφλα μου (που ειναι και 5 βαθμοι παρακαλω), προς τα που θα επρεπε να κοιταξω? Τιποτα SD? Μηπως τιποτα gibson classic παφοειδες, alnico 1,2,3,4,5.69x δεν-ξερω-και-γω-πως-τα-λενε, 500Τ και κατι τετοια?
Δεν θελω ηχο cambell και rr γιατι ξερω οτι ειναι αδυνατο, απλα θελω να μαθω πως θα πετυχω στο περιπου αυτον τον ηχο.
Θενξ