Γιάννη σε θέλουμε να γυρίσεις !
Αγαπητέ Γιώργο
Πάντα ευρηματικός όπως έχεις αποδείξει και με τα θέματα των γραπτών σου που εδώ επιλέγεις.
Το παραπάνω γράφτηκε για ένα συγκεκριμένο λόγω. Όμως σ’ αυτό το χώρο που εγώ τον επισκέπτομαι τρία χρόνια, με λύπη μου βλέπω πως έχει χάσει αξία θα έλεγα και σ’ αυτό φταίμε όλοι μας.
Η σελίδα λοιπόν αυτή του Κιθάρα μου δίνει, μας δίνει, τη δυνατότητα να μοιραστώ μαζί σας λόγια της ψυχής μου που κατά καιρούς γράφω, γράφουμε. Στίχοι, ποιήματα, πεζογραφήματα. Να ακούσομε τη γνώμη των άλλων να αστειευτούμε αν θέλεις καμιά φορά, να γνωριστούμε μέσω της ποίησης κι’ ας φανταζόμαστε την εικόνα του άλλου και είναι για μένα πολύ ωραίο.
Όταν εγώ δημοσιεύω κάποιο γραπτό μου το κάνω για να μοιραστώ μαζί σας κάτι πολύ σπουδαίο για μένα, να ακούσω τα σχόλια σας θετικά ή αρνητικά, καλοπροαίρετα πάντα, γιατί έτσι πιστεύω.
Δεν έχει αξία το μπράβο, πολύ ωραίο, συνέχισε, (ειδικά αυτό το συνέχισε), για να πω κι’ εγώ κάτι ανάλογο αμέσως μετά σε σένα, αυτό λέγεται γλείψιμο. Δεν μπορώ να κάνω κατάχρηση του χώρου και μάλιστα με τρόπο προκλητικό που στερείται σοβαρότητας για να ρωτήσω τι ώρα είναι ενώ μπορώ να τη βρω στο αντίστοιχο Νο, μα και να αγνοείς τους άλλους που κι’ εκείνοι εκείνη την ώρα μπορούσαν να σε εξυπηρετήσουν, και είναι φυσικό να νοιώθουν κάποια πικρία, ανθρώπινο είναι.
Τα παραπάνω είναι δικές μου σκέψεις, διαπιστώσεις και αναφέρομαι γενικά.