Νταξει αλλο να το λες κι αλλο να το κανεις...Ειδικα αμα εχει να κανει με ανθρωπους που αγαπας...
Πολύ σωστά. Γιαυτό έκοψα μαχαίρι τις κακές συνήθειες

Για σένα πάντως, μπορείς να ακολουθήσεις και το ρητό:
"If you love it let it go, If it loves you it will return"
...και δεν κάνω άλλο off-topic post. Να κάνουμε ένα θέμα περι ερωτοχτυπημένων καλύτερα γιατι βλέπω να μας διαγράφουν το topic..
BTW: Μόλις ξύπνησα, δεν πήγα δουλειά κ παίζει να φάω πόδι, και αντί να κάτσω να σκεφτώ τι έχω να κάνω, γράφω στο κιθάρα.gr(για να μην είμαι εντελώς εκτός θέματος

)
Μολις ελαβα απαντηση απο την καθηγητρια Γλωσσολογιας οτι δεν βλεπει το λογο γιατι να μην μπορω να γραψω κ τα 2 μαθηματα που συμπιπτουν ιδια μερα & ιδια ωρα!
Μα καλα, ολοι σαδιστες ειναι εδω γυρω? Αει στο διαολο πια, μια φορα στα 5 χρονια εριξα τα μουτρα μου κ ζητησα μια εξυπηρετηση κ μ την ειπε κ απο πανω! Αντε, σταματαω το ποστ για να μην αρχισω να παρεκτρεπομαι λεκτικα κ μ την πουν οι συντονιστες με το δικιο τους μετα!

Μαν σε νιώθω. Αυτό που κάνω τώρα λοιπόν είναι να ψάχνω για πάρτη σου, τρόπο να την ξεπαστρέψεις εύκολα και γρήγορα χωρίς να σε πιάσουν. Τι θα έλεγες αμα την πάταγε "τυχαία" ένα φορτηγό 7,5 τόνων; 2 φορές για να είμαστε σίγουροι