Δείτε την σελίδα του kithara.gr στο facebook, στο twitter, και στο youtube
0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Spell@lchemist! στις 20/07/09, 19:20Παράθεση από: hot_sauce στις 20/07/09, 16:58κοντά είμαστε! πατήσια εγώ....ξεκιναει καποιος ερωτας? ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ.... να προβλέψω συνέχεια?θα πας σπιτι...θα παιξετε κιθαρα...θα πιεις καφε....θα πιεις ποτο...θα παιξετε κιθαρα...θα κοιμηθειτε μαζι...χμόλο βλλλλακείες είσαι εσύ! ορίστε...το γραψα και στα σαλονικιά για να το καταλάβουν 2 συγκεκριμένοι φίλοι μου που ξέρω πως αν δν τους τα γράψεις έτσι δν τα διαβάζουν.... αλλά το μυαλό σου εσένα εκεί...κ είχα ακούσει πως είναι εύκολες οι Πατρινιές....περίεργο ρε παιδί μου να μν κάθονται μόνο σε σενα....
Παράθεση από: hot_sauce στις 20/07/09, 16:58κοντά είμαστε! πατήσια εγώ....ξεκιναει καποιος ερωτας? ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ.... να προβλέψω συνέχεια?θα πας σπιτι...θα παιξετε κιθαρα...θα πιεις καφε....θα πιεις ποτο...θα παιξετε κιθαρα...θα κοιμηθειτε μαζι...χμ
κοντά είμαστε! πατήσια εγώ....
Παράθεση από: KAMELOT (...σκέτο!) στις 20/07/09, 18:53Παράθεση από: Αυτάρεσκο Καθίκι Isnogood στις 19/07/09, 22:34Παράθεση από: KAMELOT (...σκέτο!) στις 19/07/09, 13:33Παλευω το Fool For Your Lovin' στο μπασο...Aπο Gm ή απο Am?Απο Gm, αν κ η υπολοιπη μπαντα θελει να το παιξουμε απο Fm και ξενερωνω...Απο απορία: Γιατί να δυσκολεύετε τη ζωή σας και δεν το παίζετε απο Em?
Παράθεση από: Αυτάρεσκο Καθίκι Isnogood στις 19/07/09, 22:34Παράθεση από: KAMELOT (...σκέτο!) στις 19/07/09, 13:33Παλευω το Fool For Your Lovin' στο μπασο...Aπο Gm ή απο Am?Απο Gm, αν κ η υπολοιπη μπαντα θελει να το παιξουμε απο Fm και ξενερωνω...
Παράθεση από: KAMELOT (...σκέτο!) στις 19/07/09, 13:33Παλευω το Fool For Your Lovin' στο μπασο...Aπο Gm ή απο Am?
Παλευω το Fool For Your Lovin' στο μπασο...
Προσκυνώ: http://www.youtube.com/watch?v=an-nknHiaiU
Ξενερώνω.
Κ εγω στις 7 για δουλεια αλλα μπα..... επισης βρεχει εξω!?!?!??!!!
Ειμαι μονος on-line στο φορουμ κ βαραω σκοπετο...