Σκεφτομουν οτι ισως ο VOX AC θα ηταν μια καλη επιλογη αλλα δεν ειμαι σιγουρος για τα watt(15/30)αφου οταν ξεμπερδεψω φετος με τις πανελλαδικες θα ασχοληθω περισσοτερο με το συγκροτημα και ισως τον χρειαστω και για καποιο live..
Καλά κάνεις και ανησυχείς... Τα watt είναι όντως... πολλά :oΕκτός βέβαια και αν θέλεις να παίξεις στο ΟΑΚΑ.. Για live από αυτά που πιστεύω ότι εννοείς, νομίζω ότι ο ac15 είναι ιδανικός (από ένταση), ίσως και δυνατός, αν πάλι χρειαστείς κάποια φορά λίγο παραπάνω, τον περνάς στο pa με ένα μικρόφωνο και είσαι οκ.. Να θυμάσαι ότι όσο πιο πολύ τον τσιτώσεις τόσο πιο καλό ήχο θα βγάλει, οπότε καλύτερα ο 15 στο 7 παρά ο 30 στο 4. Καλά για το σπίτι με τον 30 θα τον έχεις κάτω από το 1.. Try 4 yourself.. Φαντάζομαι ότι τον ενισχυτή που έχεις τώρα για το σπίτι (όσα βαττ και να είναι) δεν θα τον έχεις ανοίξει στο σπίτι σου πάνω από άντε τα 3/4 του volume..
Τώρα για προτάσεις, δεν ξέρω τι να σου πω και εγώ σε μια παρόμοια φάση με σένα βρίσκομαι, και έχω κοιτάξει τους
Laney LC/VC 15 (15 watt)
Orange Tiny Terror (15/7 watt)
Peavey Windsor Studio (20 watt με attenuator)
Blackheart Little Giant (5/3 watt είναι αυτός αλλά υπάρχει και ο Handsome Devil στα 15/7)
Fender Blues Jr (15)
Peavey Classic 30
Peavey Valveking