Κρίμα για τον Τσε. Κριμα που έγραψε την γνωμη του. Κριμα που αντι να σκεφτουμε αυτα που ειπε, τα κοροιδευουμε...
Δεν ξέρω αν είναι κρίμα που έγραψε την γνώμη του. Αν πίστευε κάτι τέτοιο μάλλον δεν θα το έκανε. Όσο για το αν θα έπρεπε να σκεφτούμε κάποια πράγματα νομίζω πως θα έπρεπε να δοθεί ''αντικείμενο'' σκέψης. Δεν δόθηκε τίποτα τέτοιο ( ευτυχώς ) πέραν κάποιων γενικών σχολίων, γενικών αφορισμών και ακόμη γενικότερων κατηγοριών. Κάτω απο αυτές τις συνθήκες μόνο δια της μαντικής θα μπορούσε κάποιος να προχωρήσει σε ουσιώση σκέψη και ασφαλή συμπεράσματα. Άρα δεν νομίζω ότι το ζητούμενο ήταν να σκεφτούμε....
Δεν γνωρίζω προσωπικά τον Σταμάτη αλλά πιστεύω πως πραγματικά πικράθηκε απο κάποιον ή κάποιους μέσα απο το φόρουμ και πάνω στην πικρία του έγραψε ένα , κατά την γνώμη μου, άστοχο μήνυμα. Και άστοχο το λέω γιατί αφ' ενος παίρνει ως δεδομένα πράγματα τα οποία δεν είναι , σε καμία περίπτωση, σε θέση να γνωρίζει ( τους λόγους για τους οποίους ο καθένας βρίσκεται εδώ, το αν μπορεί κάποιος να βιώνει και μια πραγματική ζωή εξίσου καλά ενώ επισκέπτεται το φόρουμ και το τσατ, το αν είμαστε μίζεροι και αντικοινωνικοί κ.λ.π. κ.λ.π.) και αφ' ετέρου ένα προσωπικό του πρόβλημα με κάποιους απο εδώ μέσα το γενικεύει.
Δεν κορόιδεψα την γνώμη του. Είναι η άποψή του και είναι σεβαστή. Ίσως είχε δώσει πολύ μεγαλύτερη σημασία στο φόρουμ, είχε ''επενδύσει'' πολύ περισσότερα πράγματα απο αυτά που άξιζε μια διαδυκτιακή παρέα..... Εξακολουθώ όμως να πιστεύω πως ήταν λάθος δικό του (που δεν κράτησε αποστάσεις ασφαλείας) και όχι των υπολοίπων