Όπως συνιθίζω να λέω για την Madonna...Έχει προσφέρει πάρα πολλά στη Show Biz και ελάχιστα στο τραγούδι και στην Pop μουσική σκηνή και σε αυτό κατά κάποιο τρόπο είμαι απόλυτος. (Συγνώμη, αλλα είμαι ειλικρινής).
Υπάρχουν 2 είδη "ειδώλων"...
1) Είδωλα τα οποία είναι "γεννημένα αστέρια", βλ. Elvis. Άνθρωποι δηλαδή που έχουν αμέτρητο ταλέντο και ταυτόχρονα την τύχη με το μέρος τους. Γιατί και ο Elvis που ανέφερα, ήταν μεγάλη - τεράστια ταλεντάρα, αλλά ήταν και τυχερός γιατί δεν είχε μόνο φωνή...είχε και εμφάνιση, κίνηση κτλ κτλ.
2) Είδωλα που δημιουργούνται από τις εταιρείες, βλ. Madonna. Η εν λόγω κυρία ποτέ δεν είπε κάποιο τραγούδι που στιγμάτισε μια εποχή. Μη μου πείτε για το "Evita" ή το "Like a Virgin". Ειδικά το τελευταίο το ακούμε και γελάμε. Όλοι θυμόμαστε να το συναντάμε σε κωμωδίες και σε σκηνές απίστευτου γέλιου. Τέλος πάντων, μην ξεφεύγω από το θέμα. Pop δεν έιναι να φιλιέσαι με άλλη γυναίκα (αν είσαι γυναίκα φυσικά

) μπροστά σε κάμερες, ούτε να γυρίζεις ημίγυμνες ταινίες, ούτε να τραγουδάς χαζομάρες, ούτε να τραγουδάς Playback. Αυτό που κάνει η Madonna λέγεται Glamour - Lifestyle (ελληνιστί : Την είδα αρχόντισσα σήμερα και ψάχνω τον αλήτη)!!!
Όσο όμως ο κόσμος πληρώνει τρελά ποσά για να βλέπει video walls και να ακούει ένα cd...Βοήθεια μας !!!!
Ζητώ συγνώμη από τους Fan της, αλλά κι η δική μου μια άποψη είναι που ίσως να πρέπει να ακουστεί.