Εντάξει ο Gilbert Γ***ΣΕ κυριολέκτικα! Την χάρηκα πολύ αυτή τη συναυλία αν και πήγα μόνος μου(

)!
Η αλήθεια είναι πως αρχικά δεν είχα τόσο μεγάλη κάψα να δω Gilbert και πήρα το εισητήριο επειδή είχα πολύ καιρό να δω μια συναυλία μεγάλου συγκροτήματος/καλλιτέχνη και επειδή μου αρέσει αρκετά ο Gilbert (χωρίς όμως να έχω ακούσει και πάρα πολλά κομμάτια του-Get Out Of My Yard, Burning Organ και μερικά κομμάτια Racer X).
Ο ήχος ήταν εξωπραγματικός τώρα που το σκέφτομαι, για An Club και το μόνο που δε μου άρεσε σε κάποιες στιγμές ήταν ο ήχος τον ρυθμικών στην κιθάρα (δεν ήταν πολύ δυνατός και καθαρός) και η ένταση της φωνής που ήταν πολύ χαμηλά.
Γενικά ήταν πολύ ευχαριστη συναυλία και ο μικρός χώρος βοήθησε (αν και στριμωχτήκαμε λίγο), τα κομμάτια του Silence Followed... βγήκαν άψογα, ειδικά το ομόνυμο, ο Παυλάρας και η παρέα του δεν πρέπει να έχασαν ούτε νότα, υποτίθεται ο Πολ cannot tell a lie αλλά είπε καποια στιγμή ότι το επόμενο θα είναι το τελευταίο κομμάτι και έπαιξε τελικά 5-6 ακόμα (απ'ό,τι θυμάμαι) ενώ εγώ είχα φτιαχτεί για βρώμικο με το που είπε ότι τελειώνουν

: , πλάκα κάνω,

ήθελα περισσότερα κομμάτια με φωνή (Burning Organ και δε συμμαζεύεται), μου την έσπασε που ο Gilbert έπαιξε σχεδόν όλη τη συναυλία με αυτή την καινούρια iceman που έχει ενώ ήθελα να τον δω και με την κλασσική signature του! Αρχικά η iceman δεν μου άρεσε καθόλου βασικά αλλά τώρα τη συνήθισα

Οι άλλοι τρεις μουσικοί του σχήματος βασικά έπαιξαν απίστευτα, ειδικά ο μπασίστας και ο ντράμμερ (αν ξέρει κανείς τα ονόματα τους ας τα πει για να ψάξω

).
Μικρό trivia: στο drum solo πρόσεξε κανείς ότι έπαξε για αρκετά μέτρα το Bleed των Meshuggah (για όσους το ξέρουν);
2ο μικρό trivia: ο ψηλός τύπος που είχε κάτσει ακριβώς μπροστά στο Gilbert έκρυβε με την αφάνα του τη μισή κιθάρα του και τον έχανα όταν έπαιζε σόλο

3ο μικρό trivia: η πεταλιέρα του ήταν τεράστια! Όποιος τράβηξε ή βρήκε φωτογραφία ας στείλει παρακαλώ

ΥΓ: Ήμασταν πολλοί από το forum τελικά! Έπρεπε να κανονίσουμε κιθαροσυνάντηση!
ΥΓ2: Άλεξ (Φλούρε) σε είδα κάποια στιγμή και ήθελα να έρθω να σε χαιρετίσω αλλά θα μου έπαιρναν την "καλή" θέση αν έφευγα και είπα να σε βρω στο τέλος αλλά δε σε πέτυχα πουθενά

Κατακλέιδα: αν ξαναερχόταν σίγουρα θα πήγαινα και δεύτερη φορά