Φιλε ''noise γιαννη'' πιστευω πως το σχολιο σου για τα ''σουβλακια'' ηταν ατυχες κ θα ταιριαζε καλυτερα σε εσενα.. αν ποτε το επιχειρουσες, δωσε μου το νουμερο για να παραγγελνω.. μια κ στην μουσικη απο οσο ειδα κ στο myspace.. κλπ δεν εχεις και μεγαλη κλιση, ουτε γνωριζεις κ πολλα..!!! παιζει να σε γνωριζω κιολας αν μενεις ηλιουπολη..!!
Καλημέρα, έχω να πω ότι είσαι πασίγνωστος! Νομίζω ότι σε γνωρίζουν όλοι! Εγώ προσωπικά σε τιμάω ειδικά κάθε πρωί!

Νομίζω ότι είσαι το κατάλληλο...εργαλείο για να καθαρίσει την κουβέντα γιατί έγινε τελείως... σκατά!
Πάντως σοβαρά τώρα, τα σουβλάκια είναι μεγάλη υπόθεση. Δεν είναι να αστειευόμαστε μαζί τους, δίκιο έχεις.
Αλλά φίλε μου καλέ, αν έχεις το θεό σου, βρες ένα ποστ, όχι thread, που να λεώ ότι έχω "μεγάλη κλίση" στη μουσική. Ή ακόμα χειρότερα να λέω παντού το όνομά μου, να γράφω "up" για να σηκώσω στην επιφάνεια το thread στο οποίο διαφημίζομαι που έχω δημιουργήσει από το 2006 (το είδα και αυτό..) κλπ.
Αλλά... πραγματικά δε καταλαβαίνω... γιατί να με γνωρίζεις?
Νομίζω ότι κάπου εδώ ήρθε η ώρα να σε τιμήσω!!!

Συνεχιστε ετσι...Ειμαι περιεργος να δω και εαν θα μπει κανα "rolokouzinas" ετσι οπως το πατε...
Nα 'σαι καλά Θανάση, γελάω ακόμα!
ΥΓ: Steve Reich παράκληση, χρησιμοποίησε το κουμπάκι που λέει
τροποποίηση αντί να ποστάρεις διπλά και τρίδιπλα...