Αποστολέας Θέμα: Off topic Απο "Αγγελοι της Νυχτας"  (Αναγνώστηκε 27661 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος metz

• Περαστικός
  • *
    • Προφίλ
..Φίλε Noiz εγω θα σεβαστώ την αποψή σου για την Μπάντα μου τους Άγγελους της Νύχτας(είμαι ο τραγουδιστής και με λένε Γιάννη) .Παρόλο που πιστεύω πως δεν έχεις δώσει και πολύ σημασία(δική μου γνώμη και ελπίζω να είναι σεβαστή) , πρέπει φίλε μου καλέ να σεβαστείς το γεγονός πως υπάρχει ενα ιδιαίτερα μεγάλο κοινό που υπεραγαπάει αυτό το είδος . Έτσι πιστεύω πως δεν πρέπει να το θάβεις στο συνολό του γιατι αυτό υποδηλώνει κόμπλεξ(σύμπλεγμα κατωτερότητας) ίσως και ζηλοφθονίας - καλό είναι να το ψάξεις και να ζητήσεις την γνώμη κάποιου ειδικού . Η ζωή είναι όπως τη δημιουργούμε εμείς φίλε μου μέσα απ'την προσωπική μας ενέργεια και αγάπη - κανείς μα κανείς δεν είναι σε θέση να μας κρίνει,ούτε τώρα ούτε ποτέ.. Και πιστεύω ακράδαντα ο,τι ούτε και σύ με τη σειρα σου έχεις αυτό το δικαίωμα..με αγάπη και απόλυτο σεβασμό σε όλους - Γιάννης .
« Τελευταία τροποποίηση: 08/07/08, 14:05 από freemind »

Αποσυνδεδεμένος Αυτάρεσκο Καθίκι Isnogood

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Άντρας
  • So much to think, and so little beer....
    • Προφίλ
Απ: Άγγελοι Της Νύχτας
« Απάντηση #1 στις: 08/07/08, 12:31 »
..Φίλε Noiz εγω θα σεβαστώ την αποψή σου για την Μπάντα μου τους Άγγελους της Νύχτας(είμαι ο τραγουδιστής και με λένε Γιάννη) .Παρόλο που πιστεύω πως δεν έχεις δώσει και πολύ σημασία(δική μου γνώμη και ελπίζω να είναι σεβαστή) , πρέπει φίλε μου καλέ να σεβαστείς το γεγονός πως υπάρχει ενα ιδιαίτερα μεγάλο κοινό που υπεραγαπάει αυτό το είδος . Έτσι πιστεύω πως δεν πρέπει να το θάβεις στο συνολό του γιατι αυτό υποδειλώνει κόμπλεξ(σύμπλεγμα κατωτερότητας) ίσως και ζηλοφθονίας - καλό είναι να το ψάξεις και να ζητήσεις την γνώμη κάποιου ειδικού.

Καταρχάς η σύσταση οτι χρειάζεται ειδικό, μόνο σεβασμό προς την άποψή του δε δείχνει.
Αν επίσης το μέγεθος του κοινού που αγαπάει αυτό το είδος , πρέπει να προσδιορίζει και το τί αρέσει στο καθένας μας, τότε άλλος έχει "περίεργη" αντίληψη των πραγμάτων.

Η ζωή είναι όπως τη δημιουργούμε εμείς φίλε μου μέσα απ'την προσωπική μας ενέργεια και αγάπη - κανείς μα κανείς δεν είναι σε θέση να μας κρίνει,ούτε τώρα ούτε ποτέ.. Και πιστεύω ακράδαντα ο,τι ούτε και σύ με τη σειρα σου έχεις αυτό το δικαίωμα..με αγάπη και απόλυτο σεβασμό σε όλους - Γιάννης .
Κανείς δεν είναι σε θέση να σας κρίνει μουσικά? Όσο ιδιότροπο και ανώριμο και να μου φαίνεται αυτό, θα το δεχτώ, αν βέβαια κι σείς κάνετε πράξη τα λόγια σας και σταματήσετε να προβάλλεστε σε χώρους σαν και αυτόν, ή το myspace. Απο τη στιγμή που επιλέξατε να δημοσιοποιήσετε το έργο σας, οφείλετε να δεχτείτε κριτική, είτε καλή είτε κακή. Αμα θεωρείτε τους εαυτούς σας υπεράνω, μην προβάλεστε.

Με τόσα "μπράβο" και τόσα χαϊδέματα στα αυτιά, τη Δευτέρα, δε περιμένω κάτι λιγότερο απο Ρωμαϊκό όργιο...

Αποσυνδεδεμένος metz

• Περαστικός
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: 08/07/08, 12:59 »
..καλό είναι να διαβάζεται πιο προσεχτικά τις απαντήσεις προς αποφυγή παρεξηγήσεων..εγώ όπως φαίνεται και απο την απάντηση μου παραπάνω λέω στον αγαπητό φιλο Noiz πως σέβομαι μονάχα την αποψή του για την Μπάντα μου..και δεν μ'αρέσει το πως πετάει στα σκουπίδια έτσι πρόστυχα με τη φράση ''ΕΛΕΙΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ROK'' όλη την προσπάθεια τόσων παιδιών και γενικότερα όλης της προσπάθειας που γίνεται σ'αυτόν τον χώρο που ανήκω και υπερασπίζομαι πάντα(τον χώρο του Ανεξάρτητου ελληνικού ροκ)..
« Τελευταία τροποποίηση: 08/07/08, 13:04 από metz »

Αποσυνδεδεμένος Γιάννης [nOiz]

• Αναθεματιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • One Sick Bastard
    • Προφίλ
    • SoundCloud
« Απάντηση #3 στις: 08/07/08, 13:13 »
..καλό είναι να διαβάζεται πιο προσεχτικά τις απαντήσεις προς αποφυγή παρεξηγήσεων..εγώ όπως φαίνεται και απο την απάντηση μου παραπάνω λέω στον αγαπητό φιλο Noiz πως σέβομαι μονάχα την αποψή του για την Μπάντα μου..και δεν μ'αρέσει το πως πετάει στα σκουπίδια έτσι πρόστυχα με τη φράση ''ΕΛΕΙΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ROK'' όλη την προσπάθεια τόσων παιδιών και γενικότερα όλης της προσπάθειας που γίνεται σ'αυτόν τον χώρο που ανήκω και υπερασπίζομαι πάντα(τον χώρο του Ανεξάρτητου ελληνικού ροκ)..

Αν προσπαθείς φίλε μου για να κάνεις αυτό το πράγμα τότε άστο καλύτερα... πραγματικά, κάνε κάτι άλλο. Τόσα πράγματα υπάρχουν.
Μάθε να τυλίγεις σουβλάκια ας πούμε, σίγουρα θα κάνεις κάτι χρήσιμο και αναμφισβήτητα εύγευστο.

Κατα τα άλλα με κάλυψε ο Isnogood

Αποσυνδεδεμένος metz

• Περαστικός
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: 08/07/08, 13:33 »
Για κριτικη τέθηκε η μπάντα όντως και την δέχτηκε..Αλλά όπως λέω και παραπάνω δεν τέθηκε όλο το φάσμα του ελληνικού ροκ να δέχεται αυτή τη χυδαία επίθεση απο άτομα που δεν έχουν την παραμικρή ιδέα για το τι είναι το ελληνικό ροκ...
και κάτι άλλο για να μη μείνει αναπάντητη η απάντηση του Isnogood στο δεύτερο σκέλος της..Όταν λέω κάνεις δεν μπορεί να μας κρίνει εννοώ όλο το Ελληνικό ροκ στο ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ όπου ανήκω και γώ..Την κριτική στην Μπάντα την δέχτηκα να διαβάζεται λοιπόν πιο προσεχτικα τις απαντήσεις..

Αποσυνδεδεμένος zeromancer

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: 08/07/08, 13:36 »
συγνωμη φιλε metz κ τι ειναι το ελληνικο ροκ για να μη δεχεται επιθεση?εδω στον θεο κανουν επιθεση στο ροκ δεν θα κανουν...εμενα πχ δν μ αρεσει το ελληνικο ροκ..μου φαινεται αστειο...οκ δεν εχω διαθεση να το βρισω γιατι απλα δεν μου παει αλλα αν καποιος το κανει...ε και...τι εγινε...μη το παιρνεις τοσο σοβαρα...κ σαφως θα κριτικαρεται στο συνολο της η ελληνικη ροκ..δεν βλεπω κατι το αρνητικο...
οσο για την μπαντα σας οσο και αν σου φανει περιεργο δεν με χαλασε..πιο πολυ απ ολα μου αρεσαν τα εν μερη πανκ φωνητικα..αυτα απο μενα
« Τελευταία τροποποίηση: 08/07/08, 13:38 από zeromancer »
GARFIELD FOR PRESIDENT

εκατομμυρια μυγες δεν μπορει να κανουν λαθος...φαε κ εσυ σκατα!!!

People should not be afraid of their governments,governments should be afraid of their people

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #6 στις: 08/07/08, 13:38 »
Αν μπορουμε να το κανουμε "διαβαζετε" ακομα καλυτερα ;)
Παντως, και μιλωντας σαν μελος και οχι σαν mod, δεν μπορω να καταλαβω γιατι να μην κρινουμε συνολικα την ελληνικη ροκ μουσικη σκηνη? Ενταξει, ειναι μια παρακμιακη κατασταση αυτη που βιωνουμε τωρα, αλλα δεν γιατι να δεχτουμε πως "αναμεσα στους τυφλους, κυριαρχει ο μονοφθαλμος"?
Σαν ακροατες, εχουμε και δικαιωμα κριτικης νομιζω, σε ολα τα ειδη και με γενικευσεις των ειδων :/
Μη κοιτάς το δάχτυλο. Στην άκρη του υπάρχει ένα Φεγγάρι
DreamCatcher

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: 08/07/08, 13:47 »
και κάτι άλλο για να μη μείνει αναπάντητη η απάντηση του Isnogood στο δεύτερο σκέλος της..Όταν λέω κάνεις δεν μπορεί να μας κρίνει εννοώ όλο το Ελληνικό ροκ στο ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ όπου ανήκω και γώ..Την κριτική στην Μπάντα την δέχτηκα να διαβάζεται λοιπόν πιο προσεχτικα τις απαντήσεις..
Γιατι να μην κριθεί το ελληνικό ροκ? Ειδικά απο τη στιγμή που η πορεία του στο σύνολο είναι στη καλύτερη στασιμη, αν όχι φθίνουσα. Οχι, βασικά φθίνουσα είναι.

Αν θες τη γνώμη μου, το ελληνικό ροκ είναι καταδικασμένο είτε να είναι προσκολλημένο στο παρελθόν του είτε να μιμείται το ξένο. Φασολάδα, και άγιος ο θεός. Ειδικά απο τι στιγμή που όλοι με το που μάθουν 2 ακόρντα στη κιθάρα, (και ΔΕΝ μιλάω για σας) αρχίζουν και παίζουν σε "ροκ" μπάντες. Αυτοί είναι που υποβαθμίζουν το ελληνικό ροκ.

Το ροκ είναι ένα είδος μουσικής που και αυτό θέλει τη μελέτη του, τη γνώση του, τη θεωρία του. Ειδικά τώρα που ο πήχυς έχει τεθεί ψηλά, δεν είναι "πιάνω μια κιθάρα και παίζω".Και αυτό το πράγμα έχει αντίκτυπο, γιατι πλέον ο κόσμος έχει βαρεθεί αυτό το πράγμα.

Οπότε αν θες να κατηγορήσεις κάποιους οτι υποβαθμίζουν το ελληνικό ροκ, κοίτα αλλου.

Και καλό θα ήταν να επιστρέψουμε και στο θέμα μας.
Με τόσα "μπράβο" και τόσα χαϊδέματα στα αυτιά, τη Δευτέρα, δε περιμένω κάτι λιγότερο απο Ρωμαϊκό όργιο...

Αποσυνδεδεμένος metz

• Περαστικός
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: 08/07/08, 13:53 »
..σε κάποια συμφωνώ και σε κάποια άλλα διαφωνώ γιατι τυχαίνει να είμαι πολύ καλος γνώστης της καταστασής γιατί την βιώνω καθημερινά εκ των έσω..σέβομαι και δέχομαι λοιπόν κάποιες απ'τις απόψεις του Isnogood..

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: 08/07/08, 14:00 »
Και ποιά είνα τα σημεία που διαφωνείς?

(Εδώ να παρακαλέσω κάποιο συντονιστή να ξεχωρίσει σε ένα πιο σχετικό thread τη παρούσα συζήτηση..)

• Αναθεματιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • One Sick Bastard
    • Προφίλ
    • SoundCloud
« Απάντηση #10 στις: 08/07/08, 14:00 »
Φασολάδα, και άγιος ο θεός. Ειδικά απο τι στιγμή που όλοι με το που μάθουν 2 ακόρντα στη κιθάρα, (και ΔΕΝ μιλάω για σας) αρχίζουν και παίζουν σε "ροκ" μπάντες. Αυτοί είναι που υποβαθμίζουν το ελληνικό ροκ.

Aυτό ακριβώς. Η φασολάδα πάει σύννεφο και όλοι ξέρουμε το αποτέλεσμα της φασολάδας ;)
Ελληνικό ροκ είναι από το Σιδηρόπουλο και τον Πουλίκα μέχρι τον Αγγελάκα. Από εκεί και πέρα... χάος.
Μου φαίνεται λοιπόν αστείο να αυτοπροβάλεστε τόσο πολύ ενώ το αποτέλεσμα δεν είναι κάτι άλλο από μια κλα...σική ελληνική ροκ σύνθεση.

Αποσυνδεδεμένος metz

• Περαστικός
  • *
    • Προφίλ
Απ: Off topic Απο "Αγγελοι της Νυχτας"
« Απάντηση #11 στις: 08/07/08, 14:10 »
Απλά δεν πρέπει να τους βάζουμε όλους στο ίδιο καζάνι να βράσουν..Κάποιοι μπορεί όντως να πρόσφέρουν αρκετά στον ακροάτη και μουσικά και στιχουργικά και καποιοι άλλοι οχι..Γι'αυτό πιστεύω πριν κρίνουμε την μουσική(ενορχήστρωση , παραγωγή , σύνθεση , στιχουργική , την φωνή , την κιθάρα και όλα τα υπόλοιπα) - Πρέπει να είμαστε καταρτισμένοι και να το έχουμε σπουδάσει αυτό που κρίνουμε(μουσικολογία , μουσικοκριτική , στιχουργική - κυρίως στο εξωτερικό , ορθολογία - ορθοφωνία , κιθάρα και όλα τα υπόλοιπα) και να κρίνουμε με βάση αυτές τις σπουδές μας στον αντίστοιχο τομέα..Όλα τα υπόλοιπα περα των μουσικών σπουδών είναι θέμα γούστου..καλό όμως και εκεί είναι να έχουμε τρόπους και να κρατάμε χαρακτήρα..η Λέξη ελλεινό πραγματικά με πίκρανε Βαρύτατα..
« Τελευταία τροποποίηση: 08/07/08, 14:23 από metz »

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: 08/07/08, 14:15 »
Απλά δεν πρέπει να τους βάζουμε όλους στο ίδιο καζάνι να βράσουν..Κάποιοι μπορεί όντως να πρόσφέρουν αρκετά στον ακροάτη και μουσικά και στιχουργικά και καποιοι άλοι οχι..Γι'αυτό πιστεύω πριν κρίνουμε την μουσική(ενορχήστρωση , παραγωγή , σύνθεση , στιχουργική , την φωνή , την κιθάρα και όλα τα υπόλοιπα) - Πρέπει να είμαστε καταρτισμένοι και να το έχουμε σπουδάσει αυτό που κρίνουμε(μουσικολογία , μουσικοκριτική , στιχουργική - κυρίως στο εξωτερικό , ορθολογία - ορθοφωνία , κιθάρα και όλα τα υπόλοιπα) και να κρίνουμε με βάση αυτές τις σπουδές μας στον αντίστοιχο τομέα..Όλα τα υπόλοιπα περα των μουσικών σπουδών είναι θέμα γούστου..καλό όμως και εκεί είναι να έχουμε τρόπους και να κρατάμε χαρακτήρα..η Λέξη ελλεινό πραγματικά με πίκρανε Βαρύτατα..

ΔΛΔ για να φαω μακαρονια πρεπει να ειμαι μαγειρας κ για να πω πως ο ροναλντινιο ειναι καλος η κακος παιχτης πρεπει να ειμαι ποδοσφαιριστης...οκ
GARFIELD FOR PRESIDENT

People should not be afraid of their governments,governments should be afraid of their people

• Αναθεματιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • One Sick Bastard
    • Προφίλ
    • SoundCloud
« Απάντηση #13 στις: 08/07/08, 14:17 »
Δε χρειάζεται να έχεις σπουδάσει μουσική, παραγωγή, ενορχήστρωση, you-name-it  για να κρίνεις κάτι που ακούς.
Όπως επίσης δε χρειάζεται πολύ φιλοσοφία για να αναλύσεις είτε μουσικά είτε στιχουργικά τα δεδομένα του σύγχρονου ελληνικού ροκ.
Η λέξη ελεεινό εκφράζει την αγανάκτησή μου με την κατάσταση που επικρατεί πλέον στη μουσική γενικότερα. Έδωσα και ένα παράδειγμα νωρίτερα.

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: 08/07/08, 14:24 »
να ρωτησω κατι ασχετο τον φιλο NOIZ αναθεματιστης γιατι????επειδη ριχνεις καταρες η επειδη ακους αναθεμα???
GARFIELD FOR PRESIDENT

Αποσυνδεδεμένος metz

• Περαστικός
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: 08/07/08, 14:30 »
Διαβαστε προσεχτικα την απάντηση . Η ενορχήστρωση είναι μέρος της μουσικής παραγωγης όσο για τα μακαρόνια είπα πως για εκείνους που είναι μόνο ακροατες και κρίνουν μονάχα με το αυτί τους είναι θέμα γούστου(μ'αρέσει αυτό που ακούω - το ακούω , δεν μ'αρέσει δεν το ακούω) - να μη ξεχάσω και τον ποδοσφαιριστή , όλοι έχουν τις καλές τους μέρες απόδοσεις όπως και τις κακές - αυτά έχει η ζωή..
Όσο για τις ύβρεις παραμένουν ύβρεις δεν αλλάζουν..Πρέπει να προσέχουμε πως μιλάμε..

• Αναθεματιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • One Sick Bastard
    • Προφίλ
    • SoundCloud
« Απάντηση #16 στις: 08/07/08, 14:34 »
metz... ή δε λες να το καταλάβεις... ή δε λες να το χωνέψεις.
Και δεν είμαι ο μόνος που το είπε, θα το πουν και αρκετοί ακόμα.
Δε χρειάζεται να έχεις σπουδάσει μουσική ή ο,τιδήποτε άλλο για κρίνεις ένα κομμάτι.
Πέρα από το γούστο μερικά πράγματα καταλαβαίνεις αν είναι τεχνικά για παράδειγμα ή απλώς μια φασολάδα.

@ zeromancer αυτό έχει μείνει από πολύ παλιά... επειδή άκουγα Ανάθεμα.

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: 08/07/08, 14:40 »
αναθεμα...τι ωραια μπαντα..η μουσικη ειναι τεχνη ομως γιαννη ισως η κριτικη που θα ασκησω εγω να μην εχει την ιδια βαρυτητα με την κριτικη ενος "σπουδαγμενου" αλλα παλι ειναι κριτικη κ μετραει
GARFIELD FOR PRESIDENT

Αποσυνδεδεμένος metz

• Περαστικός
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: 08/07/08, 14:41 »
(Προς τον Noiz)Πρέπει να με δουλεύεις , πιστεύω πως αν είσαι μουσικός πρέπει να αναθεωρήσεις κάποιες απόψεις σου..Περιμένω και εγώ να απάντησουν επιτέλους κάποιοι που πραγματικά κατέχουν την σοφία αυτής της απάντησης..μπορεί να είμαι πραγματικά λάθος και να τα βλέπω εγώ ρηχά .

• Αναθεματιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • One Sick Bastard
    • Προφίλ
    • SoundCloud
« Απάντηση #19 στις: 08/07/08, 14:44 »
(Προς τον Noiz)Πρέπει να με δουλεύεις , πιστεύω πως αν είσαι μουσικός πρέπει να αναθεωρήσεις κάποιες απόψεις σου..Περιμένω και εγώ να απάντησουν επιτέλους κάποιοι που πραγματικά κατέχουν την σοφία αυτής της απάντησης..μπορεί να είμαι πραγματικά λάθος και να τα βλέπω εγώ ρηχά .

Όχι δε σε δουλεύω...!!! Προσπάθησε λίγο, θα με καταλάβεις... θα το ξαναγράψω.

Δε χρειάζεται να έχεις σπουδάσει μουσική ή ο,τιδήποτε άλλο για κρίνεις ένα κομμάτι.
Πέρα από το γούστο μερικά πράγματα καταλαβαίνεις αν είναι τεχνικά για παράδειγμα ή απλώς μια φασολάδα.

Αποσυνδεδεμένος Spell@lchemist!

• Ο Γιόκας του Σατανούλη
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ουτε καν..
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: 08/07/08, 14:45 »

εδω ερχομαι να συμφωνησω..και το πιο σωστο ειναι να εκφραζεις παντα την αποψη σου..ουτε να καθεσαι στον αλλο μπροστα και να λες ποσο καλος ειναι,και μετα απο πισω του: κοιτα τον καμμενο,που δεν εχει μελλον,τον ασχετο κλπ ;)
αυτον που θα πει την αποψη του θα τον παραδεχτω,για τον αλλον θα πω πως δεν τιμαει απλα τα παντελονια του!:)
γενικα στον Νοιζ +1!
Το Πέπλο του Χθες, Σου Φέρνει Το Σήμερα, Μέσα Απ'τις Στάχτες του Πουθενά...Μήπως Σου Περισσεύει λίγο Ψωμί??

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: 08/07/08, 14:48 »

κ εγω θεωρω απολυτα λογικο αυτο που λεει ο νοιζ...λογικο
GARFIELD FOR PRESIDENT

Αποσυνδεδεμένος faser

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Life is too short for bad tone
    • Προφίλ
    • faser
« Απάντηση #22 στις: 08/07/08, 14:54 »
Φίλε Metz, συγγνώμη που παρεμβαίνω.. Δεν έχω ακούσει καθόλου το υλικό σας απλά θα ήθελα να πω μια κουβέντα.. Καλώς ή κακώς, αν επιλέξεις να βγάλεις ένα δίσκο μόνο και μόνο για τους σπουδαγμένους τότε οι πωλήσεις σου δεν θα ξεπεράσουν κάποιον τριψήφιο αριθμό.. Είτε το θέλουμε είτε όχι, οι πωλήσεις βγαίνουν από εκείνους που ακούνε μουσική για διασκέδαση και όχι από αυτούς που την ακούνε για να διακρίνουν την V δεσπόζουσα στην σύνθεση σου, την λάθος ατελής πτώση, ή τις 8ες παράλληλες..

Τώρα αν δεν σε ενδιαφέρει η επιτυχία του συγκροτήματος σου είναι άλλο θέμα.. Γενικά όμως την μουσική την διαμορφώνουν οι μάζες και όχι οι ψαγμένοι ;)..

Αποσυνδεδεμένος metz

• Περαστικός
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: 08/07/08, 14:54 »
Νομίζω πως εδώ τιμούνται τα αστέρια και όχι οι απόψεις γιατί ολη αυτή την ώρα την αποψή μου λέω και εγώ και ο Noiz..απ'την άλλη θεωρώ άνιση την μάχη γιατί τυχαίνει να μην έχω συμμάχους μέσα σ'αυτο το είδος <<γκέτου>> αστεριών..Πάω πάσο και απομακρύνομαι..Δυστυχώς έχασα ας κρίνουν οι αναγνώστες - εγώ έκφρασα τα πιστεύω μου..ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΡΟΚ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΠΟΤΕ..!!

Αποσυνδεδεμένος drakoumel

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Levi Apprentice
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: 08/07/08, 14:55 »
metz...ρίξε μια ματια στην απάντηση μου στο κανονικό thread ....και εντομεταξύ ΞΕΚΑΘΑΡΗ απάντηση στο προτελευταίο σου post εδώ, είναι η εξής, με την σειρά που τα ανέφερες:

Ενορχήστρωση: τιποτα παραπάνω απο βασική
Παραγωγη: πολύ δουλειά...η φωνή είναι τελείως ξερή, οι κιθάρες απο το διάστημα, τα drums τελείως θολά, τα πλήκτρα είναι σαν midi της sblive, το μπάσσο δε ξέρω δεν ακούγεται κάτι καλά αλλά κάτι κυματίζει απο την συμπίεση εκεί μέσα...
Σύνθεση:...ε...ας το παραδεχτούμε....τίποτα πέρα απο τα βασικά...
Στιχοι:΄Πιο κάτω απο τον πατο....όλα τα κάνω......οι βόρβορες....πέρα απο τέτοιου είδους highlights δε νομίζω να ανατριχιάσει και κανείς...
Φωνή:ΠΟΛΥ μα ΠΟΛΥ δουλειά
Κιθάρα: Παίξιμο στα σόλο πάρα πολύ καλό, αλλά γενικά και ειδικά στα ρυθμικά δεν έχει και πολύ φαντασία...είχε τις στιγμές του πάντως...

Γενικά πολύ δουλειά....
Θα εκτιμούσα όμως μια απάντηση στα όσα σου είπα στο κανονικό thread.....
Abruptly awakened from the serenity of dreams to reality where terror reigns supreme