Χάσατε το μουσικό όργανό σας ή σας το έκλεψαν; Δηλώστε το εδώ!
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
.........[color=LimeGreen][/color]...
Παράθεση από: KIKI927 στις 23/06/04, 15:35.........[color=LimeGreen][/color]...SORRY βλακεία, δεν ξέρω πως το έκανα.Πάντως έχεις δίκιο. Εμ'ενα μ'αλλον θα με απολύσουν αμα συνεχίσω έτσι!!!!1
Παράθεση από: KIKI927 στις 23/06/04, 15:37Παράθεση από: KIKI927 στις 23/06/04, 15:35.........[color=LimeGreen][/color]...SORRY βλακεία, δεν ξέρω πως το έκανα.Πάντως έχεις δίκιο. Εμ'ενα μ'αλλον θα με απολύσουν αμα συνεχίσω έτσι!!!!1Πως το κατάλαβες?? Ηδη απότι άκουσα προωθείται σχέδιο αποπομπής σου!!!!!
Παιδιά, μετά από 2 μήνε περίπιυ που ασχολούμαι με το kithara και το forum, ανακάλυψα ότι είναι άκρως εθιστικό. Αν δεν πάρω τη δόση μου μια φορά την μέρα, αρχίζω και ζαλίζομαι, κρυώνω, τρέμω..... [Automated by GetSmile]
Παράθεση από: psomas/bready στις 31/10/03, 15:47Παιδιά, μετά από 2 μήνε περίπιυ που ασχολούμαι με το kithara και το forum, ανακάλυψα ότι είναι άκρως εθιστικό. Αν δεν πάρω τη δόση μου μια φορά την μέρα, αρχίζω και ζαλίζομαι, κρυώνω, τρέμω..... [Automated by GetSmile]Τραγική διαπίστωση, και εγώ τα ίδια. Τώρα πως εξηγάς στους καθηγητές οτι κύρια αιτία που τα έχεις φορτώσει στον κόκορα είναι ένα site που το λένε kithara?
Παράθεση από: red mosquito στις 28/07/04, 14:34Παράθεση από: psomas/bready στις 31/10/03, 15:47Παιδιά, μετά από 2 μήνε περίπιυ που ασχολούμαι με το kithara και το forum, ανακάλυψα ότι είναι άκρως εθιστικό. Αν δεν πάρω τη δόση μου μια φορά την μέρα, αρχίζω και ζαλίζομαι, κρυώνω, τρέμω..... [Automated by GetSmile]Τραγική διαπίστωση, και εγώ τα ίδια. Τώρα πως εξηγάς στους καθηγητές οτι κύρια αιτία που τα έχεις φορτώσει στον κόκορα είναι ένα site που το λένε kithara? είναι ανάγκη να το εξηγήσεις;;;
Μαλλον θα πρεπει στην κεντρικη σελιδα να βαλουμε προειδοποιητικα μηνυματα, παρομοια με αυτα που εχουν μπει στα τσιγαρα... "Το kithara.gr προκαλει εθισμο, ανικανοτητα, στειρωση, καρδιαγγικες παθησεις κλπ..."