Προσωπικά είμαι κατά των ετικετών πάνω σε cd, με βάση την εκτύπωση σε χαρτί. Ο λόγος είναι απλός: Το βάρος του χαρτιού ποτέ δεν ισομοιράζεται πάνω στην επιφάνεια του δίσκου, με επακόλουθο να δημιουργεί ταλαντώσεις στον άξονα, στο μοτερ της εκάστοτε συσκευής. Αποτέλεσμα? Να γίνεται η εκάστοτε συσκευή "βίδες" μετά από κάποιο χρονικό διάστημα, αναλόγως της χρήσεώς της.

Κατόπιν "ψαξίματος", κατέληξα σε 2 λύσεις, ασχέτως εάν τελικά δεν τις προχώρησα...
1. Υπάρχει ένα CD-RW της Yamaha, χωρίς όμως να είμαι σίγουρος, το οποίο έχει την ικανότητα, τοποθετώντας το δίσκο απ' την ανάποδη πλευρά στον οδηγό, να τυπώνει "ανάγλυφα" την εικόνα της αρεσκείας μας! Το αποτέλεσμα ομοιάζει με το επάνω μέρος των αυθεντικών cd της Microsoft...

2. Υπάρχει ειδικός εκτυπωτής, με κόστος γύρω στα 400€, ο οποίος τυπώνει αποκλειστικά πάνω σε cd με μέθοδο παρόμοια με inject!!! Το αποτέλεσμα ικανοποιεί πλήρως, με την προϋπόθεση να χρησιμοποιείς δισκάκια χωρίς λογότυπα στο πάνω μέρος τους, αλλά κενά (συνήθως αυτά τα δισκάκια είναι "μούφα"). Αν σε ενδιαφέρει κάτι τέτοιο, δώσε μου λίγες μέρες καιρό να θυμηθώ την ιστοσελίδα με τις σχετικές πληροφορίες, το κόστος και ποιος το μεταπουλά στην Ελλάδα.