Ο ενισχυτής που χρησιμοποιώ στο σπίτι, εδώ και περίπου 4 χρόνια, είναι ένας Line 6 Spider 50 watts, όπως ο παρακάτω...
http://theinfinitehex.net/images/line6_spider_210.jpgΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. Κάποια στιγμή αναγκάστηκα να χρησιμοποιήσω τα ακουστικά και να παίζω έτσι, κυρίως για να μελετάω πολύ βραδινές ώρες. Λάθος μου, το ξέρω...αλλά το έκανα. Το ζήτημα λοιπόν είναι πως από τότε, κάθε φορά που παίζω (χωρίς ακουστικά φυσικά), εκεί που όλα είναι μια χαρά...βτζζζζζζ...σταματά ο ήχος. Για την ακρίβεια πέφτει τόσο η ένταση που πρέπει να κολλήσω το αυτί μου στο ηχείο για να ακούσω. Και στη συνέχεια, ως δια μαγείας, επανέρχεται πάλι. Επίσης, επανέρχεται αυτόματα αν βάλω και βγάλω απότομα μερικές φορές το βύσμα στην υποδοχή των ακουστικών του ενισχυτή.
Μήπως έχει κανείς καμιά ιδέα για το τι μπορεί να συμβαίνει και πως μπορώ να το φτιάξω αυτό

Βρίσκομαι ήδη σε περίοδο αναζήτησης μικρότερου ενισχυτή για το σπίτι, καθώς στο Home Studio που έχουμε με το συγκρότημα μας, θα χρησιμοποιήσω κεφαλή και καμπίνα. Αλλά γιατί να έχω τον Line 6 να σκονίζεται σε μια γωνιά