ισχυει, αλλα μ¨αρεσει κιολας.. Δινουν αρκετη ταχυτητα αυτα τα λεπτοκαμωμενα που αναφερεις.. Απο την αλλη, θεμα συνηθειας ειναι. Οσες φορες επαιξα με 5αρι, δεν μπορω να πω οτι δεν το βολευτηκα! )ασχετα που λογω συνηθειας σε γρηγορα περασματα μπορει και να χτυπαγα μια κουγια C, αντι για F.. xexe.. Αυτο που με ψιλοχαλαγε ομως παντοτε σε ενα 5αρι ειναι οτι ο λογος για να παιξεις με ενα τετοιο ειναι απλα 3ς εξτρα νοτες.. Θα μου πεις και τι ειναι λιγες? και να που παλι θα πιασουμε μια ποσοτικη συζητηση στη μουσικη και ιδιαιτερα στο μπασο. Μπορει να ειναι λιγες, εαν δεν σου χρειαζονται πουθενα.. Μπορει να ειναι υπερπολλες, εαν η τονικοτητα του τραγουδιαρη σε οδηγει σε αυτες συνεχεια.. Δηλαδη οντως εαν η τραγουδηστρια του γκρουπ, χρειαζοταν μια Eb σε ολα τα κομματια της, το 5αρι θα μου επεφτε καλο. Επισης σε παρα πολλα οργανα η ενταση σε βαρια Β πεφτει πολυ, συνηθως λογω του μαγνητη. Μια 5η χορδη ειναι αλλη μια που πρεπει να mute-αρεις οταν παιζεις. Η μαλλον η E ειναι αυτη που αρχιζει να χρειαζεται mute.. Δεν ξερω.. Βεβαια οταν θα παρω το καινουργιο Antonis μου, 5αρι-6αρι, θα ειναι.. Αλλα αυτο αφορα και το soloing που εχω αρχισει να ζοριζω αυτον τον καιρο.. Απο την αλλη παντως , μπορει τελικα να παρω και τρομπετα.. Θα φανει στο παρισι..!