Βλέπω οτι συζητήθηκε αρκετά το θέμα όλον αυτον τον καιρό που εγώ είχα πρόβλημα με τη σύνδεσή μου και δεν μπορούσα να συμμετάσχω. Τες πα, ας πω κι εγώ 2-3 πραγματάκια για να ξεκαθαρίσω την θέση μου. Δεν απαντάω σε κάποιον συγκεκριμένα, αλλά απαντάω γενικά σε όσα γράφτηκαν εδώ.
Αρχικά θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη από όσους αισθάνονται ενοχλημένοι/θιγμένοι/προσβεβλημένοι από τις πράξεις και τα λόγια μου, γενικά από τη στάση μου.
Πιστεύω ότι το θέμα πήρε αρκετά μεγάλες διαστάσεις, κάτι που δεν θα έπρεπε κατ' εμέ να συμβεί. Τόσες μέρες κάθεστε και μιλάτε για μια συνάντηση που στην ουσία δεν εγινε, που να γινόταν κιόλας!! Ασφαλώς, δεν νομίζω να πιστεύετε ότι η συνάντηση δεν έγινε επειδή αποφασίσαμε εγώ και η Μίκα να μην έρθουμε έτσι; Με συγχωρείτε, όσοι το πιστεύετε, αλλα είναι τουλάχιστον παράλογο αυτό. Προφανώς η συνάντηση δεν έγινε γιατί δεν βοηθούσε ο καιρός να γίνει μια τέτοια συνάντηση και δη στην παραλία. Αλλά κανένας μας δεν βγήκε να πει "Βρε παιδιά, δεν μπορούμε να κάνουμε τη συνάντηση, ας μην την κάνουμε! Τέλος!".
Προσωπικά δεν θεωρώ δέσμευση, ούτε υποχρέωση κανενός να παρευρεθεί σε μια συνάντηση, επειδή έγραψε ότι θα πάει. Άλλωστε στον καθέναν μας μπορει τελευταία στιγμή να συμβεί κάτι και να μην μπορέσει να πάει ή εν πάση περίπτωση να αποφασίσει οτι θέλει να κάνει κάτι άλλο. Δηλαδή ποιοι είμαστε εμείς που θα υποχρεώσουμε τον άλλον σώνει και καλά να έρθει στη συνάντηση, επειδή έκανε το μοιραίο λάθος να γράψει ότι θα πάει;
Στο κάτω κάτω της γραφής ο καθένας μας έχει την προσωπική του ζωή, τις παρέες του, τους φίλους του κ.λπ. και νομίζω ότι μπορεί ανά πάσα στιγμή να βγει και να διασκεδάσει, δεν νομίζω οτι περιμένει κανεις μας την συνάντηση ενός φόρουμ για να βγει. Γι' αυτό λοιπόν δεν πρέπει να αισθάνεται κανείς δεσμευμένος απέναντι σε αυτό. Και αν σε τελική ανάλυση θέλει κανείς τόσο πολύ να πάει σε μια συνάντηση, μπορεί να το κάνει κι ας μην πάει κάποιος άλλος, θα πάνε άλλοι τόσοι. Όμως εν προκειμένω, η συγκεκριμένη συνάντηση δεν έγινε καν και άδικα καθόμαστε και το συζητάμε.
Εγώ δεν κατηγορώ κανέναν για τίποτα, απλά θεωρώ ότι ήταν να γίνει μια συνάντηση η οποία στέφθηκε με απόλυτη αποτυχία και όχι επειδή έφταιγαν κάποια μέλη, αλλα λόγω κακών καιρικών συνθηκών.
Και πάλι θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη σε όσους δεν τους άρεσε η στάση μου και να πω οτι δεν πρόκειται να ξαναγράψω σε αυτό το θέμα, γιατί δεν το θεωρώ απαραίτητο. Αν κάποιος θέλει να μου πει κάτι και το θεωρεί σοβαρό, ας μου στείλει πμ.
Αυτα...
Φιλικά
Ειρήνη