Δεν πήγα στο live διότι η ιδέα του να συνωστιστώ μαζί με άλλα χιλιάδες άτομα με κίνδυνο να μην μπω καν στο στάδιο με αποθάρρυναν.. Είμαι λίγο καλοπερασάκιας, το παραδέχομαι, αν και οι R.E.M. αποτέλεσαν μεγάλο δέλεαρ (τους άκουγα κυρίως μικρότερος, τα τελευταία χρόνια όμως, από υπαιτιότητα μου, έχω χάσει τα ίχνη τους δυστυχώς).. Εν τούτοις παρακολούθησα ελαφρώς τη συναυλία από την τηλεόραση και έχω να πω ότι οι headliners ήταν άψογοι.. Άλλους δεν πρόλαβα (ή μπορεί και να μην μετέδωσε το κανάλι, δεν ξέρω).. Τους Chiefs δεν θα άντεχα να τους ακούσω γιατί αυτό το είδος μουσικής το έφαγα στη μάπα άσχημα, όταν τα βράδια σε κάθε pub του Manchester με live gig, άκουγες συνέχεια αυτό το είδος μουσικής από τις ερασιτεχνικές μπάντες και αν δεν έπαιζαν τουλάχιστον μια φορά το "I predict a riot" κάτι θα γινότανε την άλλη μέρα

.. Είναι απίστευτο οι αγγλικές cover μπάντες να προτιμάνε να παίζουν Chiefs και Killers από Muse, Keane, Radiohead, κ.λπ.. Ας είναι..
Με κίνδυνο να εκτεθώ ανεπανόρθωτα

θα δηλώσω ότι οι C-Real μου αρέσουν, αναλογιζόμενος βέβαια το είδος στο οποίο κινούνται.. Έχουν κάποια καλά κομμάτια (δεν έχω δίσκο τους, απλά ότι ακούω από το ελάχιστο ραδιόφωνο που βάζω καμιά φορά στο αυτοκίνητο, όταν έχω ξεχάσει για 10 συνεχόμενες μέρες να αλλάξω CD και βαριέμαι να το ξανακούσω για 11η

) τα οποία βέβαια θέλουν τις ώρες τους για να ακουστούν.. Θα ήταν τουλάχιστον αστείο να τους βάλω στην ίδια σειρά με τα rock/metal συγκροτήματα που ακούω, απλά έχω να πω ότι η μουσική τους φαίνεται τίμια (δεν είναι δηλαδή βγάζω ένα σουξεδάκι και τα άλλα κομμάτια δεν ακούγονται).. Επειδή σχεδόν όλοι είπατε ότι δεν έπαιξαν καλά, ήθελα να ρωτήσω αν το λέτε αυτό επειδή αντικειμενικά η απόδοση τους ήταν χαμηλή ή επειδή δεν σας αρέσουν σαν συγκρότημα.. Δεν συμφωνώ με την άποψη ότι με αυτό το live θα έπρεπε να δείξουμε (μέσω του "αντιπροσώπου" μας) τι αξίζουμε μουσικά σαν χώρα, γιατί χίλιες φορές να μην έχω μουσική παραγωγή σαν Ελλάδα παρά να γίνονται επιτυχίες κάτι αηδιαστικά τραγούδια που έπαιζαν στο αμερικάνικο Mtv πριν αυτό γίνει συνδρομητικό..