Να ξεχωρίσουμε δύο πράγματα.Το ένα είναι ότι πρόκειτε για "χρυσή ευκαιρία" να δούμε τους R.E.M και μάλιστα ανεξάρτητα πορτοφολιού.Το δεύτερο είναι ότι όλες αυτές οι εταιρείες που διαφημίζονται μέσω του event,θέλουν να μας τα πάρουν διπλά και τρίδιπλα στο εγγύς μέλλον.Οπότε εμένα δεν με πειράζει να δω τη μπάντα,αλλά δεν θα πω και μπράβο στους "ευεργέτες" διοργανωτές.Αυτό για μένα είναι μεγάλη "αφέλεια".
Συμφωνούμε..
Και σχετικά και με όσα είπε κι ο Fteo, δεν εθελοτυφλώ, ούτε το παίζω υπεράνω.. Ξέρω ότι η μουσική είναι εμπορευματοποιημένη, αλλά η συγκεκριμένη εκδήλωση έχει απόλυτα εμπορικό χαρακτήρα..
Το πόσο καλή θα είναι μια συναυλία εξαρτάται απ'το ποιος παίζει, πώς, πού και γενικά ο χαρακτήρας της συναυλίας.. Αν μια συναυλία δεν έχει καλό κλίμα και εκτιμώ ότι η συγκεκριμένη είναι δύσκολο να έχει, ξενερώνω, δεν νομίζω ότι θα την απολαύσω..
Κατά τ'άλλα, άμα ήμουν Αθήνα μπορεί να περνούσα αφού είναι ελεύθερη είσοδο, αλλά δε θα μπορούσα να γουστάρω πραγματικά συναυλία..
Μπορώ να το κλείσω εδώ βέβαια το ζήτημα γιατί είναι προσωπική μου στάση και δε θέλω να αποπροσανατολίσω ούτε να χαλάσω το τόπικ..