Αγαπητέ φίλε Λάμπρο.
Δε ξέρω σε ποια συχνότητα εκπέμπω όμως φαίνετε πως πήρες ένα μήνυμα που δεν είχα σκόπο να κοινοποιήσω.Αναρωτήθηκα ήδη το αν πρέπει να συμμετέχω και να εκφράζομαι μέσα από αυτόν εδώ το χώρο και όντως είχα απογοητεύτει.Γύριζοντας από σελίδα σε σελίδα και από θέμα σε θέμα βρήκα πολύ ενδιαφέροντα θέματα και ενθουσιάστηκα,προβληματίστηκα όμως όσον αφορά τους ανθρώπους και τις προθέσεις τους.
Αύτο το τραγούδι δεν το έστειλα τυχαία και έχει μεγάλη ίστορια.Το έγραψα στο πόδι στη δουλειά και ύστερα δεν ήξερα τι να το κάνω.Οταν κάποια στίγμη πήγα σε μία συναυλία του Αλκίνοου αποφάσισα να του το δώσω γιατί στα δικά του χέρια ήλπιζα πώς θα είχε καλύτερη τύχη,το πήρε ξεκαθαρίζοντας μου πριν το διαβάσει ότι δεν μπόρουσε να κάνει κάτι.Μέτα από λίγο καιρο σε ένα κουτούκι στην πλάκα μου ζητήθηκαν οι στίχοι απο ένα μουσικό για αξιολόγηση,μετά απο μερικές μέρες μου είπε πως αυτο είναι ποίημα και δε μπορούσε να κάνει κάτι για να το τραγουδήσει και να το ξεχάσω.Ισως κάποιος άλλος να το είχε παρατήσει όμως εγώ άρχισα να ψάχνω τρόπους να το μελοποιήσω,βρήκα λοιπόν μία συνθέτρια και έναντι αμοιβής κατάφερα να το μελοποιήσω αυτό και άλλα 3 τραγούδια.Λόγω δουλειάς κατάφερα να το δώσω γιά άκουσμα σε Χατζηγιάννη,Πάριο,Αντώνη Βαρδή,Στάματη Κραουνάκη κ.α.Ολοι μου είπαν θετικά μπορώ να πω σχόλια όμως για κάτι παραπάνω,κουβέντα,η σχεδόν..Ετσι όταν ανακάλυψα αυτό το στέκι σκέφτηκα να δοκιμάσω να στείλω καποιο γιά αξιολόγηση και φυσικά έδωσα αυτό που απέρριψε ο Αλκίνοος,δε ξέρω το γιατί..Σημειώνω πώς θεωρώ τον Αλκίνοο κάτι σαν μικρό Θεό της μούσικης που ακούω και πώς πόλλες φορές ανάρωτιέμαι πράγματα γιά αυτόν και τον τρόπο σκέψης του,τον ακούω δε κάθε μέρα,κάθε ώρα και στίγμη,σε σημείο που ακόμα και η Γυναίκα μου δε με υποφέρει κάποιες στιγμές.Γράφω για μένα λοιπόν αλλά είμαι και τρελός,δηλαδή γράφω με τρόπο τέτοιο που να μπορεί να τραγουδηθεί απο αυτόν..Το όνειρο μου φυσικά είναι να τον γνωρίσω απο κοντά,γιά την ακρίβεια θέλω να πιώ καφέ μαζί του.Ξέρω πως ακούγονται τρελά όλα αυτά όμως πρέπει να τα πώ για να ξέρετε ποιός είμαι και ποιός είναι ο σκοπός μου.Είμαι ο Γιώργος,συζυγος της Μαργαρίτας,Πατέρας δύο παιδιών..Χαίρομαι πού είμαι εδώ και σε ευχαριστώ για τα λόγια Λάμπρο,επίσης ευχαριστώ τη Renee Esrtranger Rose γιά τα τραγούδια που μού βρήκε.Ζήτω συγνώμη για την πολυλογία,δε το συνηθίζω...