Μαρμελάκι,
2. Το κάθε μέλος μπορεί να διαγράψει τα εισερχόμενα ΠΜ του όποτε θέλει.
3. Το κάθε μέλος μπορεί να διαγράψει/τροποποιήσει τα περιεχόμενα του προφίλ του όποτε θέλει.
5. Όταν διαγράφεται ο λογαριασμός, δεν είναι πια δυνατή η αναζήτηση του ΙΡ του μέσα από την διαχείριση του φόρουμ. (Δεν θέλω καν να φαντάζομαι πόσος κόπος χρειάζεται για να ψαχτούν τα ΙΡ μέσα από τα αρχεία καταγραφής και τα backup σε περίπτωση ανάγκης, χωρίς να είναι σίγουρο ότι θα βρεθεί μια άκρη. Νομίζω ότι ιδίως εσύ ως σχετικός με την πληροφορική, το καταλαβαίνεις αυτό)
Βεβαια, υπαρχει και το αλλο θεμα το οποιο ισως ενδιαφερει τους συντονιστες/admins του Κιθαρα (και καθε φορουμ): αν δωσουν αυτη την ελευθερια στους χρηστες τους ο αριθμος των χρηστων μπορει να πεσει κατακορυφα σε μια νυχτα!
Μιλάς σαν να εγγράφονται τα μέλη παρά την θέλησή τους και κρατούνται δέσμια μέσα στο φόρουμ, όπου ασφυκτιούν και θέλουν να αποδράσουν!
Οταν λοιπον οι ιδιοκτητες τετοιων fora βασιζονται στην υψηλη επισκεψιμοτητα και τον μεγαλο αριθμο χρηστων για να "πουλησουν" διαφημιστικο χωρο στο site τους (δηλ. banners) σκεφτητε τις επιπτωσεις που θα εχει αυτο στην εγκυροτητα και status του site.
Αυτο νομιζω ειναι και το μεγαλυτερο θεμα που καιει ολους τους ιδιοκτητες και επιχειρηματιες (γιατι προκειται περι επιχειρησης).
Εδώ θίγεις ένα άλλο γενικό θέμα, το οποίο παίρνει πολύ συζήτηση, κάπου αλλού όμως.
Αν πάντως μιλάς εμμέσως ειδικά για το kithara.gr, να σου θυμίσω ότι 8 χρόνια τώρα το site συντηρείται και αναπτύσσεται με τον κόπο, χρόνο, και χρήμα των δημιουργών του, άρα δεν μπορεί κανείς να μιλάει για "επιχείρηση".
Χειροπιαστά, μόνο χασούρα έχουμε. Ηθικά, νιώθουμε ικανοποίηση όταν καταφέρνουμε να προσφέρουμε πράγματα στα μέλη, όμως κάποιες φορές (λίγες ευτυχώς) η συμπεριφορά κάποιων μελών είναι τόσο αδιάφορη, προσβλητική, ασύδοτη, που σκεφτόμαστε "Γιατί να συνεχίσω να χάνω τον χρόνο μου, τα λεφτά μου, και την ψυχική μου ηρεμία;".