Έχω παίξει 2-3 live με τον Laney LX-65R, τον έχει ένα μαγαζί, συγκεκριμένα το Jasmin. Μια χαρά ήταν για solid-state, ικανοποιητικά καθαρά, το EQ του έκανε δουλειά, και συνεργαζόταν σε γενικές γραμμές καλά με πετάλια. Αν μπορείς να τον βρεις στην τιμή που παρέθεσε ο Jesus, μου φαίνεται αρκετά καλή αγορά.
Τον Fender FM212R (100 Watt, 2X12), τον έχω. Είναι πολύ δυνατός, δεν μπόρεσα ποτέ να τον ακούσω πάνω από το 3,5 (ναι, ακόμη και σε live). Γενικά συμφωνώ με τον faser: τα βρώμικα του δεν είναι καλά, αλλά το καθαρό κανάλι "δέχεται" άνετα τα πετάλια. Ισχύει όμως και αυτό που έγραψε για τα ηχεία του- παρεμπιπτόντως τα δικά μου δυστυχώς πήγαν από ρεύμα σε ένα μαγαζί με απαράδεκτα ηλεκτρολογικά (δε λέω ποιο), οπότε ίσως πάνε για αντικατάσταση (δεν τον χρησιμοποιώ πια έτσι κι αλλιώς). Νομίζω ότι μπορείς να τον βρεις μεταχειρισμένο γύρω στα 200 Ευρώ, δεδομένου οτι ο thomann τον έχει 245 Ευρω.
Off-topic για όλη αυτή την κουβέντα περί PA-μικροφώνου μπροστά στον ενισχυτή που την έχω δει και σε άλλα θέματα...προσωπικά δεν έχω παίξει ποτέ σε μαγαζί και να μην μπει μικρόφωνο μπροστά στον ενισχυτή. Τώρα πια βγαίνω με τον Laney LC-15R (15άρης λαμπάτος και μάλιστα με 10άρι ηχείο) και δεν τον έχω τσιτώσει ποτέ. Το μόνο που μου έχει τύχει, κι αυτό μία φορά σε χωριό στην επαρχία, είναι ο ηχολήπτης να επιμένει να περάσει τις κιθάρες με line-out, και όχι με μικρόφωνο.
Μόνο σε αυτοσχέδια live και jam σε σπίτια έτυχε να μην έχουμε μικρόφωνα...