Αγαπητέ μου φίλε
Ήδη ζούμε αυτά τα φαινόμενα στα οποία αναφέρθηκες… Πιστεύω πως σε όποια αλλαγή και να θες να προχωρήσεις πρέπει να μηδενιστούν τα αστέρια και να πας πάλι από την αρχή.
Για την ψηφοφορία είναι πολύ απλό αυτό που απ’ την αρχή πρότεινα. Θα μπορούσες να είχες θέσει το θέμα κάπως έτσι…
Έχουμε την πρόθεση να επεκτείνουμε την βαθμολογία και στη στήλη ’’Δικοί μας στίχοι και ποιήματα΄΄. Πιστεύεται πως θα ήταν ωφέλιμο και αν ναι, προτείνετε πιθανούς τρόπους αξιολόγησης.
Έτσι θα είχες την δυνατότητα να ακούσεις απόψεις ανθρώπων που άμεσα εμπλέκονται και ίσως λέω απλά ίσως… να είχες ένα καλό ερέθισμα για κάτι πιο αξιόπιστο και χρήσιμο.
Όσο για τις ‘’παρενέργειες’’ που εικάζεις (αν και είναι κάτι που δεν πρότεινα εγώ) θέλω απλά ως τρίτος να σου πω πως η συγκεκριμένη στήλη έχει ένα είδος αξιολόγησης μέσω των πιο δημοφιλών θεμάτων και κριτήρια τις απαντήσεις των μελών της κοινότητας…Εγώ το θεωρώ δίκαιο και αν μη τι άλλο εμπεριστατωμένο!
Με αποδείξεις του γιατί…ένα θέμα μπορεί να θεωρηθεί δημοφιλή. Στην παρατήρηση του justin πιο πάνω, θα θελα να ακούσω την δική σου εξήγηση του γιατί;… και αν μου πεις πως ο δημιουργός του θέματος το ψήφισε κιόλας με πέντε αστεράκια θα συμπεράνω κι εγώ πως είναι το ίδιο αξιόλογο με το η ‘’ζωή είναι ροκ’’…
Εκτός των ανωτέρω όπως έχεις παρατηρήσει σε πολλές περιπτώσεις ένα θέμα δεν συνεπάγεται ένα ποίημα…
( προτείνετε βέβαια να αποφεύγεται αυτός ο τρόπος παρουσίασης αλλά μάλλον κάτι δεν πήγε καλά εκεί)
Σε αυτές τις περιπτώσεις πιθανόν ένα πρώτο δημοσιευόμενο ποίημα θα είναι πιο δημοφιλή από το ‘’έργο ζωής’’ κάποιου μέλους, που υπό την ανέχεια σας ή για άλλους λόγους (περιπτώσεις συνεχειών κ.λ.π.) δημοσιεύει περισσότερα του ενός, σε ένα θέμα.
Τέλος θέλω να τονίσω, πως ο τρόπος βαθμολογίας που τώρα ισχύει είναι εκτός των άλλων και αντιφατικός ως προς τον ρόλο αξιολόγησης την μελών,
γιατί εφαρμόζοντας τον σε ένα πίνακα που τα μέλη εκφράζονται με περιορισμό τα 5 μηνύματα ανά 24ωρο,
( κάνοντας την πολύ σοβαρή δουλεία που έχει σαν αποτέλεσμα την μεγάλη επισκεψιμότητα και αποδοχή της σελίδας) ως αντίβαρο, θα δύναται να έχουν τα πέντε αστεράκια και μάλιστα χωρίς κανέναν μα κανέναν περιορισμό… Πιστεύω πως καταλαβαίνεις τι εννοώ και πραγματικά εύχομαι να μην το αφήσεις έτσι…Θα είναι κρίμα για την δουλειά που έως τώρα έχει γίνει…και για να μην νομίσει κανείς πως υποστηρίζω αυτές τις απόψεις επειδή το θέμα με τίτλο ‘’Πρόσκληση του Στεκιού η στάση’’ πέρασε τις 100 απαντήσεις και τις 3.000 εμφανίσεις, κάτι που θεωρείται ρεκόρ για τα σημερινά δεδομένα… θα πω πως είναι δική μου πρόθεση το θέμα μετά την Κυριακή και την συνάντηση, να διαγραφεί ή μεταφερθεί γιατί μπορεί να είναι ποίημα και έτσι ξεκίνησε όμως εξελίχθηκε να ασχοληθεί με τα ‘’εν οίκο ‘’ της σελίδας.
Στη διαθεσή σου, πάντοτε φιλικά...