Βρε παιδιά αν όλοι εσεις που φέρετε τον τίτλο ''εδω είναι το σπίτι μου'' δεν μπορείτε να συννενοηθήτε... απορεί κάποιος πως μπορεί να υπάρχει ακόμη αυτο το ''σπιτι'';
Για το πρώτο. Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες. Δεν γίνεται να συμφωνούμε όλοι για όλα, δεν γίνεται να αρέσουν όλα σε όλους. Αρκεί οι συζητήσεις να γίνονται πολιτισμένα και να μην υπάρχουν προσωπικές αντιπαραθέσεις.
Για το δεύτερο. Κακώς απορεί όποιος απορεί. Το σπίτι υπάρχει και θα υπάρχει όσο υπάρχουν μέλη που γράφτηκαν σ' αυτό το μουσικό φόρουμ επειδή αγαπούν την καλή μουσική, θέλουν να ανταλλάξουν απόψεις, να λύσουν απορίες, να προσφέρουν ό,τι μπορούν. Και υπάρχουν μέλη που έχουν προσφέρει πάρα πολλά στο φόρουμ, οι παλιές καραβάνες ξέρουμε ποια είναι αυτά τα μέλη, αλλά και οι νέοι μπορούν εύκολα να το διαπιστώσουν αν κοιτάξουν προσεκτικά τα προφίλ κάποιων μελών - όχι μόνο όσων έγραψαν εδώ - και δεν κολλήσουν στην επισκεψιμότητα στο δικοί μας στίχοι και ποιήματα.
Επανέρχομαι στο πρώτο. Το αξίωμα "εδώ είναι το σπίτι μου" είναι τυπικό. Στην ουσία είμαστε φιλοξενούμενοι εδώ και μερικοί μάλλον δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει. 3 χρόνια που είμαι εδώ και γκρίνια, γκρίνια, γκρίνια... Κάνει κάποιος μια πρόταση κι έτσι και δεν περάσει το δικό του, φταίνε οι διαχειριστές, οι συντονιστές, τα μέλη, η άτιμη κοινωνία, ο Θεός ο ίδιος, και μόνο εκείνος που γκρινιάζει έχει δίκιο. Είναι τουλάχιστον αγένεια να φέρεσαι έτσι σ' ένα χώρο που σε φιλοξενεί. Είναι σα να πηγαίνεις στο στο σπίτι κάποιου κι επειδή δεν σου αρέσουν τα έπιπλα, να αναγκάζεις τον οικοδεσπότη να τα πετάξει στην αυλή, να βάλει φωτιά και να χορεύει το Βρέχει φωτιά στη στράτα μου όπως ο Κούρκουλος στο Ορατότης Μηδέν.
Για τη βαθμολογία. Πολύ κακό για το τίποτα, που λέει κι ο Σαίξπηρ. Μια καινοτομία είναι, κάτι δοκιμαστικό όπως μας είπαν παραπάνω οι υπεύθυνοι, δεν καταλαβαίνω γιατί γίνεται τόση βαβούρα. Προσωπικά δεν με απασχολεί αν παραμείνει ή καταργηθεί, για άλλους λόγους βρίσκομαι στο φόρουμ και δεν θα κάτσω να ασχοληθώ με τα αστέρια, την πανσέληνο, τον αυγερινό και την πούλια. Γράφω στίχους όποτε αισθάνομαι την ανάγκη να εκφραστώ, μερικούς από αυτούς τους δημοσιοποιώ και περιμένω
καλοπροαίρετα και ειλικρινή σχόλια είτε θετικά είτε αρνητικά και δημόσια και κατ' ιδίαν. Ούτε με απασχολεί το γεγονός ότι κανένας στίχος μου δεν είναι 5 αστέρων. Στο κάτω-κάτω στίχος είναι, όχι κονιάκ!

Επίσης, δεν έχουμε δικαίωμα να απαγορεύσουμε σε ένα μέλος να έχει άποψη για τη βαθμολογία επειδή έχει επισκεψιμότητα 0 στο στίχοι και ποιήματα. Και η δική μου επισκεψιμότητα στο Μουσικά όργανα και εξοπλισμός είναι 0, αλλά αν αύριο κάποιος προτείνει να καταργηθεί ο πίνακας, έχω το δικαίωμα να του πω ότι η πρότασή του είναι παράλογη.