Γειά σας κι από εμένα.
Θα ήθελα να πω την γνώμη μου, κυρίως επειδή αναφέρθηκε ο λογότυπός μου από τον Salinas. Όντως τα περισσότερα στιχάκια που γράφω τα καταθέτω στο θέμα "άσματα ηθικά, πειραστικά". Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι πιστεύω ότι αυτός είναι και ο καλύτερος τρόπος παρουσίασης. Ο λόγος που παραθέτω μ' αυτόν τον τρόπο είναι το ότι η συντριπτική πλειοψηφία των θεμάτων μου είναι στιχουργικές απαντήσεις σε ερεθίσματα που έχω λάβει σε άλλα σημεία του φόρουμ. Αυτό νομίζω ότι είναι εμφανέστατο αλλά το δηλώνω για να μην μένει καμμιά αμφιβολία.
Γενικά ο τρόπος παρουσίασης, νομίζω, ότι είναι αδιάφορος για το νέο μέλος ή για τον ερευνώντα το διαδύκτιο. Το νέο μέλος έτσι κι αλλιώς θα κολλήσει σ' αυτόν που επιθυμεί περισσότερο και ο διαδυκτιακός ερευνητής θα ψάξει μέσω του γκούγκλη. Αλλά και τι να ψάξει? στίχους περί "έρωτος", ας πούμε? Θα πρέπει να ξοδέψει μια ζωή μόνο και μόνο για τα gr.
Για τους συγχρωτιζόμενους καθημερινώς πάλι δεν νομίζω ότι παίζει ρόλο. Όλοι γνωριζόμαστε μεταξύ μας και νομίζω ότι τα ποιήματα που απαιτούν δεύτερη και τρίτη ανάγνωση τα έχει ο καθένας μας προσδιορίσει. Εκτός αυτού δεν νομίζω ότι δημοσιεύεται τόσο μεγάλο πλήθος "στιχουργημάτων" (δεν θυμίζει το "κακουργημάτων"?

) καθημερινώς, ώστε να μην προλαβαίνουμε να τα παρακολουθούμε, τουλάχιστον όσοι από εμάς έχουν την απαιτούμενη εμπειρία!
Να φανταστείτε αυτήν την περίοδο παρακολουθώ τα τεκτενόμενα όταν έρχομαι σπίτι να κολατσίσω, στο διάλειμα της βάρδιας απ' τα μπλόκα.
Τώρα αν οι διαχειριστές επιθυμούν διαφορετική ή πιο "πιασάρικη" παρουσίαση για να προσελκύσουν αναγνώστες στο κιθάρα, είναι δικό τους θέμα. Αλλά θα χαρώ εάν μπορέσω να τους βοηθήσω έστω και με τις ελλειπείς γνωστικά και αμφιλεγόμενες απόψεις μου.