Φίλοι καλημέρα σε όλους...
Γρηγόρη θά θελα να σε παρακαλέσω, αν ειναι εφικτό να μου δώσεις μερικές εξηγησεις...σε ότι αφορά την παρακάτω σου τοποθέτηση... μεσω Π.Μ.
Μήπως χάνουμε πολύτιμο χρόνο όταν ασχολούμαστε
με τέτοιου είδους περιπτώσεις, που ο στόχος τους συνειδητά είναι,
και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα, να μας δημιουργήσουν πρόβλημα ?
Ως φαίνεται, υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που δεν τα έχουν βρεί
ούτε με τον εαυτό τους, οι λεγόμενοι "εξυπνάκηδες ",
και μέσα από την ανωνυμία που τους παρέχει ο χώρος,
λένε το μακρύ τους και το κοντό τους.
Στο ότι δεν θα ξαναμπούν στον χώρο μας πλέον, πολύ αμφιβάλλω.
Θα μπούν αλλά πονηρά, χωρίς σύνδεση,
έτσι μόνο και μόνο να διαπιστώσουν εάν συνεχίζουμε να " χορεύουμε "
στο ρυθμό που διάλεξαν.
Ας είμαι εγώ ο τελευταίος που το έκανα.
Θεωρώ τελείως περιτό να ασχολούμαστε μ' αυτό το είδος των ανθρώπων και με τέτοιες καταστάσεις.
Θεωρώ λάθος αυτους τους χαρακτηρισμούς... και θα σε παρακαλούσα να τους τροποποιήσεις... αν θέλεις να ''κλεισει'' το θέμα και αν συμφωνεις με τα παρακάτω...
Κάθε μέλος, παλιό ή καινούριο έχει το δικαίωμα να έχει απορίες...
με ''κομσό'' ή όχι τρόπο αυτές μεταφέρθηκαν εδω...
Απαντήθηκαν άμεσα και με σοβαρότητα...
Το πως κρίνει κάθε δημιουργός την παρούσα προσπάθεια και το εαν έχει μέσω του κάθε φόρουμ την δυνατότητα να εκφραστει,ως προς αυτήν, ΔΕΝ σημαινει πως συνομωτεί... Εγω, όπως και τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής, μπορώ να κατανοήσω και τους δυο τους... κι εγω ειχα παρόμοιες απορίες και ίσως και πιο ''δύσκολές'' απο αυτές, όπως και ο κάθε ένας εδω... ακόμη και ο ''επισκέπτης''.
Θα σε παρακαλούσα για μια ακόμη φορά να τροποποιήσεις το παραπάνω μηνυμα. Ατομικά το θεωρώ απαράδεκτο.
Οσο για την αναφορά σου στο ΔΙΟΝΥΣΟ και το εαν, ποτε και που, θα πραγματοποιηθει ανοιχτή συνάντηση μελών του κιθάρα... θα περιμένουμε στη στήλη ''Συναντήσεις'' μια κάποια ενημέρωση.
Ευχαριστώ.
lefteris_m θα παρακαλούσα κι εσένα με την σειρά σου ( αν ποτέ ξανασυνδεθείς) να αποσύρεις γενικούς χαρακτηρισμούς, που μειώνουν όλους μας.
Ευχαριστώ πολύ.