Σας έχω ζαλίσει με τα προβλήματα που έχω συνέχεια με την κιθάρα μου αλλά ξέρω ότι υπάρχουν πολλοί γνώστες των τεχνικών θεμάτων της κιθάρας (δεν έχω και χρήματα να την πάω στο μάστορα) και γι'αυτό ζητάω βοήθεια

Λοιπόν μετά από την κιθάρα του Isnogood καταστράφηκε και η δικιά μου (ή μπορεί και όχι απλά δεν ξέρω τι έπαθε) σήμερα που άλλαζα χορδές.
Στην κιθάρα μου έχω μπλοκάρει το τρέμολο (Edge III) με ένα κομμάτι ξύλο στην πίσω μεριά ανάμεσα στα ελατήρια και έχοντας αυτό, έβγαλα όλες τις χορδές μαζί για να καθαρίσω και την ταστιέρα. Όταν τις είχα βγάλει όλες και ενώ δεν περίμενα το ξύλο να μην αντέξει την πίεση, αυτό ράγισε και το τρέμολο γκρεμίστηκε

Σκέφτηκα ότι όταν βάλω τις καινούριες χορδές και κουρδίσω θα ξανασηκώσουν το τρέμολο αλλά τίποτα! Αυτό ό,τι και να κάνω τώρα δεν επανέρχεται στην αρχική του θέση.
Το μόνο που μου έρχεται στο μυαλό είναι ότι έχει βγει από τις εσοχές που έχουν 2 κάθετα μαρκούτσια αριστερά και δεξιά του τρέμολο που βιδώνουν και με allen και στα οποία έχω την εντύπωση ότι εφάρμοζε αρχικά

Λίγη βοήθεια θα ήταν παραπάνω από ευπρόσδεκτη!
Thanks

Να και μια φωτογραφία (από κινητό δυστυχώς) για να δείτε και μόνοι σας: