Nαι.
Ενας 'καθαρος' ενισχυτης, και 2-3 καλα πεταλια.
Τωρα μην με ρωτησεις ποιος ειναι καθαρος ενισχυτης... συνηθως οι λαμπατοι εχουν εξαιρετικα καθαρα, χωρις εννοειται να αποκλειουμε transistor και moddeling ενισχυτες.
Χωρις να εχω εμπειρια με πολλους ενισχυτες, για να ευλογισουμε και τα γενια μας... εγω εχω τον laney lc15, ενας λαμπατος 15 βατ ενισχυτης, με 10αρι ηχειο. Το παλιο μοντελο ειναι μεσα στο budget σου.
Για να προλαβω τυχων ερωτησεις, ΝΑΙ εχει ενταση ΜΠΟΛΙΚΗ για να παιξεις σε καποιο κλαμπ κτλ.
Τα βρωμικα του ειναι καπως fizzy... δεν ειναι crunchομηχανημα, αλλα θα σε βγαλει για ενα maiden ή acdc τραγουδι (μην φανταστεις τρελλα πραγματα), φυσικα εξαρταται και απο την ΚΙΘΑΡΑ που εχεις.
Τα καθαρα του, τα οποια αγαπω και παρα πολυ, ειναι ΟΥΔΕΤΕΡΑ. Δηλαδη βγαζει τον φυσιολογικο ηχο της κιθαρας μου, χωρις να προσθετει ή να τονιζει καποιες αλλες συχνοτητες, ή να εχει αυτο που εγω αποκαλω 'ringing' tone. Γι'αυτο τον λογο, πιστευω οτι θα βγαλει σχεδον αυτουσιο τον χαρακτηρα οτι πεταλιου του ριξεις. Φυσικα σε σχεση με εναν 'ξερο' υπολογιστη, εχει την... 'ζεστα' που λενε οτι εχουν οι λαμπατοι, δηλαδη ο ηχος ειναι πιο.. φυσιολογικος, αν θα μπορουσα να τον χαρακτηρησω ετσι δηλαδη.
Επισης μην ξεχναμε τον παραγοντα κατασκευης της καμπινας.. ειναι semi open back δηλαδη αγαπαει τα καθαρα, και εχει λιγοτερο bottom end. Αυτο σημαινει οτι σε καφροκαταστασεις ΔΕΝ θα σε καλυψει απολυτα.
Δεν ξερω πως θα ακουγοταν με μια καμπινα, αλλα θα ποσταρα εντυπωσεις απο την καινουρια μου 1x12, αλλα τα τελωνεια στα συνορα ειναι κλειστα, και η καμπινα μου κολλησε στην βουλγαρια

Τελοσπαντων γινομαι κουραστικος... παρε την κιθαρα σου, και πηγαινε σε καποιο μαγαζι να δοκιμασεις ενισχυτες, και ακου προσεκτικα τον καθαρο ηχο τους... αργα η γρηγορα ουτως η αλλως θα καταληξεις να παιζεις οπως ολοι με πεταλια-πεταλιερα οποτε....
Για τον ηχο που θες, θα σου προτεινα 2 πεταλια ξεχωριστα και οχι ενα που τα κανει ολα (γιατι δυστηχως αυτος ο συνδιασμος χωλαινει).
MI Audio Crunch Box - για ασ/δς, οζζυ κτλ, ειναι παραμετροποιησιμο πεταλι, οποτε θα βρεις καποιον ηχο που να ταιριαζει
Digitech Metal Master (παρολο που ειναι φτηνο μου αρεσει πολυ) για μεταλικα-μεγκαντεθ, εχει πιο saturated ηχο απο το MI, οποτε θα σε βγαλει για καφριλες κτλ.
Φυσικα dist πεταλια κυκλοφορουν με το κιλο, αποψη μου η παραπανω, σιγουρα θα υπαρχουν 10ΑΔΕΣ αλλες εναλλακτικες...
Καλη τυχη με τον ηχο σου...