(Αν και σιγουρος πως κανεις δεν θα το διαβασει αυτο).....
εψαξα (αν και δεν με ενδιαφερει και τοσο η γνωμη των αλλων ,γιατην μουσικη που εγω πορωνομαι) το γεγονος γιατι οι κιθαριστες μισουναι -και γενικα οι μουσικοι-τους linkin park.
Γιατι...1ον καθως βλεπουν μεσα στο αγαπημενο τους ειδος της μουσικης ποσες αλλες προσμιξεις(rap φωνητικα,samples κτλ,κτλ,)νομιζουν πως η rock, η metal,αλλιωνεται και πως συγκροτηματα οπως οι linkin park ντροπιαζουν την metal,,,
2oν ..αρα συνεπαγεται οτι ολοι οι πιστοι του rock,metal των προηγουμενων δεκαετιων εχετε φαει βαρυ κολημα με συγκροτηματα οπως oι led zepellin,metallica,iron maiden,guns 'n' roses κτλ,κτλ(δικαιως αφου ειναι φοβερα,αλλα...)φοβαστε το καινουργιο,το διαφορετικο........(πχ, η μουσικη των linkin park)
3oν και πιο θλιβερον,οι linkin park δεν εχουν οπαδους κιθαριστες(κυριως) γιατι τα -περισσοτερα- τραγουδια τους δεν εχουν εμπλουτισμενο το κιθαριστικο μερος τους!!!(την ειπα παλι!!)δηλαδη τα τραγουδια τους δεν σπρωχνουν ενα κιθαριστα να βρει την ταμπλατουρα τους για νατα παιξει και αυτος!!εξαλλου μονο riff εχουν τελεια .....ουτε σολα ουτε τιποτα(τα σολα σημα κατατεθεν της ροκ και μεταλ μουσικης!!!)ελπιζω να καταλαβαται....ολα αυτα ειναι δικες μου αποψεις...........εχω δικιο??