Δηλαδή όλοι οι φερέλπιδες επαγγελματίες μουσικοί εδώ μέσα θα το κάνουν για την ψυχή της μάνας τους? Δε θέλει κανένας τα ρημάδια τα λεφτά???
Και στο κάτω κάτω, αποκλείεται ο πιτσιρικάς απλά να θέλει να δείξει τι μπορεί να κάνει για ηθική ικανοποίηση και όχι για να γίνει επαγγελματίας?
Αν έχετε πρόβλημα με τον Αναστασάκη (ούτε τον ξέρω, ούτε με ξέρει, απλά βλέπω μαζικό πέσιμο και κάνω το δικηγόρο του διαβόλου) αν ρε παιδιά έχετε πρόβλημα μαζί του απλά σνομπάρετέ τον. Και μέσα σας αναρωτηθείτε μήπως τελικά ζηλεύουμε όταν βλέπουμε κάτι πιο καλό απ αυτό που μπορούμε να κάνουμε εμείς?Έχω συναντήσει εδώ πέρα άτομα που μετά από χρόνια ενασχόλησης με το όργανο (ποιο ακριβώς θα σας γελάσω

) δεν έχουν μουσικά τίποτα να πουν και παρόλα αυτά πιστεύουν ότι είναι ικανοί κριτές των πάντων.
Πείτε με ψωνάρα, πείτε με κακό, προκατειλημμένο, ό,τι γουστάρετε, αλλά δεν είναι οι γνώμες όλως ίδιες. Μερικές, δε, είναι κυριολεκτικά σαν τις ...τρυπίδες, βρωμάνε απαιδευσιά, άγνοια, ημιμάθεια και κακεντρέχεια. Ξέρω ότι όλοι έχουμε τις απόψεις μας και είναι δύσκολο να μεταπειστούμε αλλά πείτε μου: Με ποια φόντα κάποιος που παίζει ελάχιστα μπορεί να κρίνει την τεχνική του Emmanuel? Ακόμα και για τη μουσικότητα η κριτική σηκώνει ΠΟΛΛΗ κουβέντα, αλλά ας δεχτώ ότι το βλέπουμε στην απλοική βάση του μου αρέσει-δε μου αρέσει. Στο θέμα της τεχνικής όμως, πως πχ κάποιος κρίνει τα sweeps ή το tapping όταν δεν μπορεί να κάνει την αντίστοιχη τεχνική ο ίδιος? Μπορώ εγώ που δεν κάνω καθόλου (μα καθόλου

) tapping να κάνω κριτική στο παιδί? Είναι δυνατόν ένας άσχετος με την ιατρική να έρθει να με κρίνει αν χειρουργώ καλά? Μπορώ εγώ να πάω σε έναν πολιτικό μηχανικό να του πω αν ρίχνει σωστά τα μπετά? Μην τρελαθούμε...
Και τέλος τέλος, γιατί να μην ψαρέψει μαθητές ο άνθρωπος? Εκτός και όλοι εδώ μέσα είναι guru της κιθάρας και δεν έχουν ανάγκη από μαθήματα...
(παραδεχτείτε το, ξέρετε τουλάχιστον 2-3 ο καθένας που το πιστεύουν

)