Καλησπερα σε όλους,το ποιημα οντως ειναι επικό και κατα περιεργο τροπο αναφέρετε σε ανυπαρκτους ιπποτες που κάνουν ανυπαρκτες μάχες,για ανθρώπους-πουλιά,για σκοτεινους και φωτεινούς,για καρμικους και μη,για ανθρώπους σίγουρα.HILLBERT αν κοιταξεις ποιο προσεκτικά θα δεις πως λέω πως δε ξερω να μεταφράζω πράγμα που δηλώνει πως ξέρω πια λέξη μπαινει που άλλα κατα ένα δικο μου περίεργο τρόπο προτίμησα να τραβήξω το νόημα σε πιο βαθυτερο και αποπροσανατολισμενο δρόμο,διερμηνεας ήθελα ναγράψω και ας ήταν σωστο μόνο για μένα.
Gkou βλέπω έχεις αναβαθμιστει σε παλιοσειρα εδω μέσα,σε βλέπω πάντα με συμπάθεια και σε ευχαριστώ.
Giorgara δε με ενόχλησε καθόλου,απεναντίας μου άρεσε που έπιασα κάτι χωρις να το ξέρω.Στεναχωρέθηκα μόνο για το ότι και να το έχω ακούσει δεν το ξέρω γιατι απλά δεν ξερω αγγλικά.
Λάμπρο καλησπέρα,δε ξέρω αν επέστρεψα η όχι,στο μυαλο μου ο δρόμος ειναι πάντα δυσβατος και το μονοπατι που βαδίζω είναι μικρο για νατο δει κάποιος,φοβάμαι μη χαθω στις λεώφορους.Πάντως έχω άξιο αντικαταστάτη και ίσως η Μαργαρίτα τα καταφέρει και καλύτερα απο εμένα που δεν έχω γράψει κάτι σοβαρό το τελευταιο διάστημα.
Κάλα χριστούγεννα σε όλους,ευχές δε κάνω γιατί δεν βγαίνουν ποτέ,μόνο προσευχομαι..