Αν αυτό είναι ένα θέμα για το "συνάφι" τότε κακώς γράφω αυτή τη στιγμή γιατί παρόλο που "γρατζουνάω" δεν μπορώ να πω ότι μπορώ να κρίνω τεχνικά έναν κιθαρίστα. Αν όμως εδώ σας ενδιαφέρει και η γνώμη του απλού ακροατή τότε επιτρέψτε μου να πω ότι πολλά "ιερά τέρατα" του χώρου εμένα προσωπικά με αφήνουν αδιάφορο...Ετοιμαστείτε λοιπόν για το σοκ...Satriani,Malmsteen,Vai. Παίχτες ; Τεράστιοι! Συνθέτες; Από αδιάφοροι έως άντε καληνύχτα μας.Για μένα είτε παίζεις κιθάρα ,είτε ...ντέφι πάνω απ'όλα πρέπει να παράγεις μουσική που είναι ικανή να συγκινήσει, να επηρρεάσει, να σαγηνεύσει, να ανατριχιάσει, να να να...Χίλιες φορές καλύτερα ο Santana, ο Clapton ,ο Gilmour, ο Alvin Lee, o Blackmore,o Page, ο ο ο....παρά οι ατελείωτες χωρίς νόημα πολλές φορές "μπαλαφαρίες". Όσο για την εξέλιξη του οργάνου που μπορεί κάποιος να ισχυριστεί ότι κιθαρίστες σαν αυτούς που εγώ αντιπαθώ, βοηθούνε προς αυτή τη κατεύθυνση έχω να πω πολύ απλά ότι πλέον η υφήλιος ακούει ως επί το πλείστον pop κατασκευάσματα, χορευτικές μπούρδες r'n'b και δεν συμμαζεύετε, ενώ κάποτε άκουγε πολύ πολύ rock. Δεν λέω ότι φταίει μόνο αυτό, αλλά φταίει και αυτό...