Καταρχας προσεχε τους τροπους σου.
Κατα δευτερο, κανεις δεν μιλησε για ταχυτητα εδω... κανεις δεν ειπε αμπαλο τον BB King η τον Gilmour. Τον Φρουσιαντε ειπαμε κουλο, γιατι ειναι...
Οταν με το καλο θα εχεις παραμεινει σ αυτο το φορουμ για πανω απο μια βδομαδα και ξεπερασει τα 10(!) ποστς, θα διαπιστωσεις οτι υπαρχουν παρα πολλα ατομα που εχουν μια ιδεα παραπανω απο σενα και μενα για το τι σημαινει μουσικη...
εσυ παντως ξερεις τι σημαινει μουσική απο πολλους αλλους...ο frunciante ειναι κουλος....οκ....
1ον:
Προσεξε τα γραμματα που εχω σε bold....Ακυρη λοιπον η εξυπναδα σου...αφησα εκτος τον εαυτο μου.
2ον:
Οι μονοι ανθρωποι που θεωρουν τον Φρουσιαντε αξιολογο κιθαριστα ειναι αυτοι που θεωρουν τον Κομπειν guitar god.
Και για να σταματησει το παραληρημα, εδω δεν συζηταμε ποιοι απο οσους κρατανε κιθαρες ειναι ασχετοι σαν μουσικοι, αλλα συζηταμε πως ειναι σαν κιθαριστες. Κανεις δεν αμφισβητησε την προσφορα του Κομπειν σαν μουσικου,πχ, αλλα υπαρχουν και αντικειμενικα κριτηρια φιλε μου, βασει των οποιων ο Κομπειν ηταν για τα σκουπιδια ως κιθαριστας...
Και ναι, ο Φρουσιαντε ειναι κουλος, τοσο κουλος, που κατανταμε γραφικοι και που το συζηταμε...
Ενα θρεντ για να κανουμε την πλακα μας ειναι στην τελικη... Δεν προλαβαινουμε να πουμε μια σαχλαμαρα και πλακωσανε οι Σταυροφοροι....