εχω χρησιμοποιησει πραγματικα πολυ εκτεταμενα το Pod xt. Οι τροποι ηταν οι εξης:
1: direct σε αυτοενισχυομενα, 15 inch με κορνες κτλ. Μεσω κονσολας με εξτρα post eq. Πολυ καλα στα καθαρα ακομη κ σε συνθηκες μπαντας, καγκελο ηχοι, τεραστιοι στερεο. Τυφλα να εχει ο καλυτερος ενισχυτης(λεμε τωρα). Output studio direct. Heavy βρωμικα-ρυθμικα. Δε θα πω ξεχασε το αλλα θελει πολυ δουλεια κ δεν κοβει τοσο ο ηχος. Μονο ενα ακουγοταν αρκετα καλα(L6 lunatic).Πολυ πειραματισμο με τα μικροφωνα. (τα δικα του)
2: σε λαμπατο κιθαρας: Laney lc50. Μεθοδος output: combo power amp παροτι το εβαλα απευθειας μπροστα. Ικανοποιητικος ηχος ιδιαιτερα στα καθαρα, εδωσε χρωμα fender στον Laney κ αυτο απο μονο του ειναι απιστευτο. Αρκετα καλα κ τα βρωμικα αλλα σαν να λειπαν τα μπασα κ το σωμα, λαμπατες αρετες, καλο growl. Εντονος ο χαρακτηρας του ενισχυτη. Πολυ ακριβη λυση για εσενα
3: tech21 power engine. ιδιο μεγαφωνο με τον laney(celestion seventy/80). Ενας αλλος κοσμος. Ολη η μαγεια του pod ειναι εδω. Τα καλυτερα καθαρα, ναι καλυτερα κ απο λαμπα σα χαρακτηρα αλλα παντα για μετριες εντασεις αλλα τελειο για σπιτι. Για Live προτιμαται ενας λαμπατος. Παρα πολυ καλα τα καθαρα, ελαχιστο εως καθολου ιχνος ψηφιακιλας, πολυ ζεστα ανλαογικα, κλασεις καλυτερα απο του laney. Και παλι λειπει ελαχιστο Punch αλλα τελειο για σπιτι, πραγματικα. Ξεχαστε ομως οτι λεει η tech21. Το seventy/80 ειναι κιθαριστικο μεγαφωνο, με αρκετα εκτεταμενα τα πριμα αλλα οχι full range. Αν ρυθμιζα τερμα πριμα απο το δικο του eq με ελαφρια υποχωρηση στα μεσαια, λιγο boost στα μπασα, πετυχαινα ηχο κοντα στο Monitor, αλλα πιο πνιχτο κ με output mode studio direct. Οποτε η καλυτερη μεθοδος ειναι κ παλι combo power amp μονο που ο mosfet power amp του tech21 power engine αγαπαει τα modellers. Κ το μεγαφωνο φωναζει ωραια κ ειναι ευελικτο. Αριστα για χρηση με pod. Εγω το χρησιμοποιω με tech21(προαφανως) για το σπιτι. Τιμη απαγορευτικη αλλα αν πετυχεις κανενα στα 200 ευρω go for it αφου το δοκιμασεις(ειμαι σιγουρος οτι θα σου αρεσει). Πουλησα το δικο μου κ το ξανα αγορασα!
Αν κ εχω πουλησει το pod κ χρησιμοποιω mesa boogie πλεον, μου εχει αφησει τις καλυτερες εντυπωσεις με το power engine. Ισως το ξανα αγορασω στο μελλον. Παντως τον ηχο της tech21 στη βρωμια δεν το φτανει η line6 παντα για εμενα. Κ κοβει κ καλυτερα σε band practice κ ακουγετα τελεια direct(κλασεις ανωτερο απο το Pod) στην κονσολα. Αλλα το pod εχει καλυτερα καθαρα κ καθεται καλυτερα σε mix οταν γραφω στον υπολογιστη, ενω η ευελιξια του ειναι απιστευτη