Χάσατε το μουσικό όργανό σας ή σας το έκλεψαν; Δηλώστε το εδώ!
0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παίδες κανονίστε να κάνουμε κ ένα ντου στον jezus στην κόρινθο, κ μετά κερνάω εγώ παϊδάκια κ κοντοσούβλια στο κουτσοπόδι...!(ή στο χωριό μου στην νεμέα ) όσο για την μεταφορά, αν είναι για κανά καλό σκοπό (κάτι bogner, dean κ δεν συμαζεύεται) τα κουβαλάω κ εγώ στην πλάτη μου
καλα καλα καλα.....παίρνω μονο την washburn και βλέπουμε.......hot_sauce τσέκαρε το θέμα φωτογραφίες κιθαρών και θα δεις εξοπλισμό.... διαλεχτεεεεεεεεεεεεεεεε....το αφεντικο τρελάθηκεεεεεεεεεεε....
το περιμέναμε....αλλα δεν πτοούμαστε..... ρε μαμακα αγάπιε....ενα πράγμα είπαμε.....ή την παρκερ ή τον ενγκλ.....
εν τω μεταξυ ούτε ο mace oute o jezus απάντούν!!! ή οχειρώνονται ή μεταναστεύουν...!
Παράθεση από: kronus στις 29/01/09, 21:08εν τω μεταξυ ούτε ο mace oute o jezus απάντούν!!! ή οχειρώνονται ή μεταναστεύουν...! O Jezus αντι για στουντιο χτιζει πολεμιστρες και σκαβει ταφρο να ριξει μεσα τους κροκοδειλους....
Παρακαλουμε τον mace να κανει μια αναλυτικη λιστα με τον εξοπλισμο του, να δωσει διευθυνση, ωρες που δεν ειναι στο σπιτι του, και να αφησει το κλειδει κατω απο το πατακι.Τα ιδια ισχυουν και για τον Jezus.
Εγω θα ρθω για βολτα.Και για το φαι στο κουτσοποδι.