Επειδη δεν θελω να σας γραφω οτι να 'ναι στο review και θελω να ειμαι οσο πιο ακριβης και αντικειμενικος γινεται (παρα τον ενθουσιασμο μου) σε αυτα που θα γραψω, στον Κουρμπη τον ακουσα 3 φορες, αρκετη ωρα, σε μεγαλη ενταση και σε 2 διαφορετικες καμπινες (VHT 2x12" VHT Eminence P50=750 ευρω, Β-52 2x12" Celestion Vintage 30=450 ευρω) αλλα δεν πειραματιστηκα πολυ με τα knobs, switches κτλ (οπως και να ηταν οι ρυθμισεις μου αρεσε

) και η βλακεια ειναι οτι επειδη δεν ειχα χρηματα να παρω και καμπινα (

) πρωτη φορα θα τον δοκιμασω εξονυχιστικα στη προβα που πιθανον θα εχω αυριο (και σε μαλλον πιο φθηνη καμπινα 2x12" ή 4χ12" ωστε να δω πως ακουγεται κι εκει) οποτε δωστε μου λιγο χρονο να κανω τις ψακτικες μου στο μηχανημα (

) ωστε να μαθω καλυτερα το ευρος του ενισχυτη, τι διαφορες εχουν (αν εχουν και κατα ποσο) στον ηχο τα 3 rectifier modes κτλ (ναι, στο solidstate mode το γκαζι ειναι πιο σφιχτο και τα καθαρα οχι και τοσο λαμπατα, στα αλλα ομως δεν ξερω ακομα

). Ερωτηση: θελετε να γραψω ενα review καθαρα για τον B-52 ή να βαλω μια μικρη ιστοριουλα στο πως κατεληξα σε αυτον τον ενισχυτη και να γραψω λιγα πραγματα και για καποιες αλλες κεφαλες που ακουσα (εχω γραψει ηδη αρκετα πραγματα); H επιθυμια σας υποχρεωση μου

Και κατι τελευταιο: μετα το review του Β-52 ακολουθει review των GFS Power Rails -->
http://store.guitarfetish.com/gfsporacrpok1.html για bridge και neck (θα αργησει λιγακι γιατι πρεπει να μπουν οι μαγνητες και να σεταριστει η κιθαρα). Στα ωπα ωπα σας εχω

Η υπομονη ανταμοιβει