πηγα στον Jimmy, οχι για σεταρισμα, για να αλλαξω το ποτεσιομετρο του Tone που μου χαλασε, μου τον προτειναν τα παλικαρια στον Τριμη που πουλανε τις Ibanez και μ λενε οτι και αυτοι στον jimmy πανε τις κιθαρεσ για βλαβες/σεταρισμα, μου αλλαξε ποτεσιομετρο, και μαζι του ζητησα και σεταρισμα, 45e σεταρισμα + 20e ποτεσιομετρο (λιγο κλεφτακος στην εργασια?). πληρωσα 65e πειρα τιν κιθαρα μου πισω με 1 βδομαδα καθυστερηση, αντι για Drop C που το ζητησα για κουρδισμα μου εκανε Drop A# + οτι οταν την πειρα, το καινουριο ποτεσιομετρο δεν δουλευε, του το παω πισω, το βαζει και επαιζε,

(ναι φυσικα πριν το παω, το δοκιμασα και σε αλλον ενισχητη, δκιμασαμε με τον πατερα ενος φιλου με Ωμομετρο το ποτερσιομετρο και η ενδηξη δεν αλλαξε, αυτο σημαινει οτι ηταν πραγματικα σκαρτο) νομιζω οτι απο κανα ταρακουνιμα στη μεταφορα εφτιαχε, γι αυτο κ μολισ το κατεβασα στον Jimmy δουλευε, αυτο δειχνει ποσο προχειρη δουλεια εκανε κατα τη γνωμη μου, μπορει ομως και να ητανε απλα σκαρτο το ποτ, δν ξερω, παντος η πρωτη μου εντυπωση δεν ηταν κ καλυτερη, και ναι οντως η συμπεριφορα του ειναι λιγο περιεργη, στο παιζει ψαγμενος ,ιστορια κι ετσι