Για ακόμα μια φορά παίρνετε τα λόγια μου (και όχι μόνο) τις μετρητοίς. Δεν εννοώ ότι ήταν νεκροταφείο. Πήρε (κατά την γνώμη μου) λίγο παραπάνω ζωή, το forum. Αποτέλεσμα να γεμίσει η βάση που ούτως ή άλλως, αργά ή γρήγορα θα γέμιζε.
Όταν αναφέρθηκα στην ζωή του φόρουμ δεν αναφέρθηκα κάπου στο chat που γίνετε στο forum, τουλάχιστον έτσι μου φαίνετε τώρα που το ξαναδιάβασα. Τα μηνύματα που κάποιοι θεωρούν ότι ίσως θα ήταν καλύτερα να γίνονται προσωπικά και όχι δημόσια πολλές φορές αφοράν περισσότερους από έναν! Αποτέλεσμα είναι η ύπαρξη πολλών προσωπικών μηνυμάτων παρά ενός δημόσιου.
Και να μην αναφέρω ότι πολλές φορές έχω στείλει προσωπικό μήνυμα σε διάφορα άτομα και ποτέ δεν πήρα απάντηση. Να πω πως είναι ενεργά μέλη που προφανώς απαξιούν να απαντήσουν. Και τι ήθελα? Απλά ρώταγα κάτι, θα μπορούσαν με ένα «ναι» (που λέει ο λόγος) να μου απαντήσουν.
Στο «Νέα Και Όχι Μόνο» υπάρχουν ποιο πολλά «μετακινήθηκε» παρά θέματα.
Μήπως θα πρέπει αυτά να σβηστούν για να αδειάσει η βάση?
Μήπως υπάρχουν πολλά «μπράβο για το forum» στο «Βιβλίο Εντυπώσεων» που δεν χρειάζονταί?
Μήπως πολλά νέα μέλη ανοίγουν 2-3 φορές ένα θέμα άδικα από απροσεξία τους και το διπλογραμμένο θέμα δεν σβήνετε?
Μήπως είναι ποιο πολλές οι παρατηρήσεις την admins παρά τα μηνύματα των υπολοίπων πολλές φορές?
Μήπως θα μπορούσαν να γίνουν άρθρα για κιθάρες παρά ο καθένας να ρωτάει τι κιθάρα θα πάρει?
Μήπως να γίνει το ίδιο και για το ποιες χορδές θα φορέσει?
Μήπως κάποια πολύ παλιά θέματα θα πρέπει να σβηστούν αφού δεν έχουν λόγο ύπαρξης, εφόσον δεν διαβάζονται ποια?
Μήπως στο «Κουφά... ώρα για γέλιο» να μπει το link
www.jokes.gr διότι τα περισσότερα θέματα είναι copy-paste?
Από να γίνετε αυτό που γίνεται τώρα στο forum κάποιος δεν θα έπρεπε να πάρει δραστικά μέτρα και να τα αλλάξει όλα? Δλδ το να δημιουργούνται θέματα και να μαλώνουμε είναι καλύτερο? Τι θα πει τι κιθάρα να πάρω? Αν γίνει ένα θέμα με αφιέρωμα κιθάρες μπορεί να διαλέξει από εκεί. Τα υπόλοιπα θέματα δεν έχουν λόγο ύπαρξης. Αυτό μπορεί να γίνει σε περισσότερα θέματα και όχι μόνο σε κιθάρες.
Υπάρχουν τόσα που μπορούν να γίνουν ώστε το forum να έρθει… στα ίσα του και όμως κάποιοι που μπορούν να το αλλάξουν αδιαφορούν με σκοπό την παρακμή. Όπως ΛΑΘΟΣ είχα πει και εγώ το forum ΔΕΝ περνάει κρίση. Αντιθέτως τώρα είναι στα πάνω του και τώρα θα πρέπει να κάποιοι να λάβουν μέτρα.
Έχω δει forum να κλείνει, προσωπικά δεν θα ήθελα να γίνει το ίδιο και εδώ. Το να αλλάζει η εμφάνιση στο «Λοιπά», να γίνεται ευκολότερη προσπέλαση στο δεύτερο forum δεν είναι λύση.
Και κάτι άλλο, το site είναι
www.kithara.gr και όχι
http://forum.kithara.gr . Οι αλλαγές/αναβαθμίσεις καλά θα είναι να αφοράν ολόκληρο το site. Να γίνει φιλικό σε όλα.
Δεν υπάρχει link για της φωτογραφίες. Δεν υπάρχει link για το cd του κιθάρα. Γιατί θεωρούνται ξεχωριστά? Δεν είναι! Δεν υπάρχουν αφιερώματα, μόνο κάποιες αναβαθμίσεις στα τραγούδια. Προσωπικά δεν μπορώ να βρω ποια κάτι ενδιαφέρον θέματα ποια στο κιθάρα, πλην τα θέματα του
newbie. Γιατί δεν γίνονται αφιερώματα? Λέγετε kithara.gr και δεν έχει κιθάρες μέσα!!
Δεν ξέρω τι άλλο να πω. Πιστεύω να άνοιξαν κάποια μυαλά. Αν όχι τότε συνεχίστε ακάθεκτοι… η παρακμή είναι κοντά.