Αμαν πια 6 σελιδες τοπικ για εναν καφε!!

....Λοιπον επειδη ζηλεψαμε κι επειδη γουσταρουμε να μπεκροπιουμε ακουγοντας σκυλοτραγουδα Σαββατιατικα στο ΑΡΓΩ

....κι επειδη βλεπω οτι ειστε σε ενα διλλημα να βγειτε να μην βγειτε για καφε, να πατε να μην πατε στον Κουρου και στο Βρεττο κι ειπα να σας βοηθησω καθοτι μεγαλοθυμος

.....και για να κανω τον taxfree να ζηλεψει λιγο που σουλατσαρει στην Αθηνα και πινει σε υποπτα ντεμεκ ροκ live μπαρακια που παιζουν Δαντη και Χατζηγιαννη κι εχει να πατησει το ποδι του στη Σαλονικα απο το καλοκαιρι

.....κι επειδη ο υπνοβατης μου χρωσταει καποια ανεκδοτα

.....κι επειδη θελω οπωσδηποτε να δω τον Gear με την καινουργια του κομωση

......κι επειδη εχω 2 μηνες που διαβαζω για ΑΣΕΠ και το ΥΠΕΠΘ δεν λεει να βγαλει ημερομηνιες και μου εχουν γινει τα νευρα τσαταλια, τα μουσια μεχρι το πατωμα και τα ματια μου πεταχτα σαν κουκουβαγιας και θελω να ξεσκασω λιγο

......κι επειδη βαριεμαι να ανοιξω καινουργιο τοπικ

.........(παση , βυσσινο, αεροπλανο).......κατεβαινουμε με την Acid fairy για βολτιτσα αστραπη το Σαββατο.......ξερω οτι ειναι λιγο τελευταιας στιγμης , οποτε θα σας συγχωρησω αν δεν μας κανετε παρεα.

Το προγραμμα μας ειναι ως εξης:
21.00 στο harrys spot στην Σβωλου για καφεδακι και κανα επιτραπεζιο αμα προλαβουμε.

23.30 με 00.00 πρωτο ποτακι στο παπαγαλο να δουμε κανα φιλαρακι απο τα παλια και να ακουσουμε και κανα ελληνικο πριν παμε στους καφρους.

....κατα τις 2.00 στο ΑΡΓΩ να ακουσουμε μεταλιες, κουρου , Βρεττο και τα συναφη.

Ξημερωματα καμια μπουγατσα που μου χει λειψει και μετα αρντανιασμα στο κρεββατι για να την κανουμε την επομενη μερα.

Edit: Καλα ρε ταξ μαζι γραφαμε?? ....αντε τραβηξου κι εσυ να γουσταρουμε