Επειδή κάποιος είχε αναφερθεί στον Randall RG50TC, να πω κι εγώ μια γνώμη που τον έχω. Πολύ καλός ενισχυτής, αρκετά φθηνός για την κατηγορία του (~600 ευρώ). Από θέμα έντασης: Σε δυνατές εντάσεις, δηλαδή πρόβες + live απλώς σκοτώνει (λάμπα γαρ), σε χαμηλές εντάσεις δηλαδή σπίτι, μπορείς να παίξεις πάρα πολύ ωραία. Και τη λάμπα την ακούς και ο ήχος σου δεν χάνει τόσο πολύ. Κι αυτό γιατί σε αντίθεση με άλλους ενισχυτές (πχ Marshall) το πόσο θα "τσιτώσεις" τις λάμπες το ελέγχεις χωριστά από την ένταση του ήχου. Έχει δηλαδή ένα ποτενσιόμετρο για να οδηγείς τις λάμπες και χωριστό για master volume. Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να παίζεις στο δωμάτιό σου και να έχεις στη διάθεσή σου τον ήχο τις τσιτωμένης λάμπας εκεί που με άλλον ενισχυτή θα είχες γκρεμίσει το σπίτι σου, τον όροφο, την πολυκατοικία, το φούρνο στη γωνία κλπ. Μετά, εκτός από το πολύ καθαρό clean κανάλι του, έχει και το clean boost, μια επιλογή που αυτόματα ανεβάζει την ένταση και τσιτώνει λιγάκι τις λάμπες, είναι πιο πολύ για solo με καθαρό ήχο. Πέρα από τα καθαρά κανάλια, έχει και 2 κανάλια distortion με δικό τους EQ (ένταση, πρίμα, μεσαία, μπάσα) αλλά με ξεχωριστό gain το καθένα, που σημαίνει 2 διαφορετικοί ήχοι πχ overdrive - distortion από τον ίδιο ενισχυτή ή 2 διαφορετικά Distortion ή ό.τι άλλο θέλεις να φτιάξεις. Τα βρώμικα κανάλια του έχουν πολύ γεμάτο ήχο, σχετικά σύγχρονο, αλλά γενικότερα σε καλύπτουν με τις ρυθμίσεις που έχεις στα χέρια σου για πολύ μεγάλη γκάμα μουσικής. Γενικότερα, ο ενισχυτής είναι αρκετά μπασάτος, οπότε ανάλογα και με τι θες να παίξεις τον ρυθμίζεις καταλλήλως. Παρεμπιπτόντως έχει και καταπληκτικό reverb, εγώ έχω πάθει πλάκα! Και για να μην το ξεχάσω, έχει και το Celestion το ηχειάκι του!
Πέρα από τα τεχνικά χαρακτηριστικά, όσον αφορά στο μέγεθος, δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλος, τώρα το βάρος είναι ένα θέμα για τη μεταφορά, αλλά αν έχεις στη διάθεσή σου κάποιο όχημα μπορείς ακόμα και στο στούντιο να τον παίρνεις για τις πρόβες.