Άλλωστε ο zozef ειναι ο επίσημος αντιπρόσωπος της musicman στην Ελλάδα, κάτι θα ξέρουν παραπάνω για αυτές τις κιθάρες!
Αυτό είναι το λάθος σκεπτικό που έχει στοιχίσει σε πάρα πολύ κόσμο πολλά λεφτά. Αν εγώ αύριο πάω και πάρω την αντιπροσωπία ξέρω γω της Carvin δε σημαίνει ότι ξαφνικά ξέρω να αλλάζω και τάστα ή ότι θα είμαι ειδικός σε αυτές τις κιθάρες.
Ο Ζοζεφ φέρνει και τους Seymour Duncan, αυτό δεν τον εμπόδισε να βάλει μαγνήτη που είναι για θέση neck, σε θέση bridge στην κιθάρα μου.
Ο περισσότερος κόσμος παίρνει μια κιθάρα και την πάει για service εκεί που την πήρε επειδή έτσι κάνει και με το αυτοκίνητό του.
Δε σημαίνει ότι όποιος έχει ένα μαγαζί που πουλάει όργανα ξέρει να κάνει και service.
Και προς Θεού! δε σημαίνει ότι ένα ακριβό όργανο πρέπει να έχει διαφορετική τιμή στο setup από ένα φτηνό.
Την ίδια ακριβώς δουλειά που θα κάνει ένας τεχνικός για να σετάρει μια squier, θα κάνει και με τη Music Man μη σου πω ότι θα χρειαστεί και λιγότερη δουλειά στο ακριβότερο όργανο καθώς λόγω ποιότητας υλικών απορρυθμίζεται λιγότερο.
Οι μόνοι τεχνικοί που μπορούν να χαρακτηριστούν "ειδικοί" επί της Music Man, δουλεύουν στο Saint Luis