Γενικα θα ακουσεις πολλα αρνητικα σχολια για τον Valveking, κυριως για την combo εκδοση λογω μαπα μεγαφωνου αλλα να ξερεις οτι οι μισοι που τον θαβουν απλα αναμασανε λογια αλλων και δεν τον εχουν δοκιμασει (αυτο το αναμασημα ειναι της μοδας τελευταια και το εκανα κι εγω παλιοτερα αλλα πλεον δεν εκφερω γνωμη για κατι που δεν εχω δοκιμασει προσωπικα). Εγω που τον δοκιμασα και τον ακουσα για 3 τεταρτα (σε καμπινα Peavey 4x12") και σε μεγαλη ενταση εχω να σου πω οτι τον περιμενα πολυ πιο χαλια (λογω του θαψιματος που του ριχνουν) και για τα λεφτα του παιρνεις πολυ καλα καθαρα και αξιολογο distortion χωρις να τρελαινει βεβαια (σιγουρα κλασεις ανωτερο απο το ξυσιμο, τζιτζικι και χωρις ογκο-"σωμα" ηχο που θα εβγαζες με τον Line6 Spider). Αμα τον ακουσεις και με τερμα το gain ισως σου φανει λιγο (ειδικα αν εχεις χαμηλα το volume) αλλα ακομα κι εγω που ειμαι gain freak το χαμηλωσα γυρω στο 6 με maximum το 10 και εγιναν πιο ευκρινη και ογκωδη τα palm mutes, ουτως ή αλλως σε live και ηχογραφηση απο τα μεγαλυτερα λαθη που μπορεις να κανεις ειναι να βαλεις τερμα το gain.
Με αρκετα αυστηρα κριτηρια:Valveking σε συγκριση με αλλους ενισχυτες (του ιδιου στυλ αλλα ανεξαρτητου τιμης)
Kαθαρα=8 Βρωμικα=6.5
Valveking συμφωνα με την τιμη του
Kαθαρα=9.5 Βρωμικα=8.5
Οσα και λεφτα να δωσεις παντως, οτι και να σου λεει ο οποιοσδηποτε (οπως εγω) αν δεν πας να τον ακουσεις δεν κανεις τιποτα (αυτο το λεω για την ερωτηση που εκανες αν θα σε βγαλει ασπροπροσωπο). Ειδα απο το profile σου πως μενεις Αθηνα οποτε παρε τηλεφωνο το Guitar Store (δεν το εγραψα για διαφημιση απλα για να βοηθησω, εξαλλου δεν χρειαζεται διαφημιση το συγκεκριμενο μαγαζι), κλεισε ραντεβου (αν τον εχουν ακομα γιατι ηταν το τελευταιο κομματι οταν τον δοκιμασα πριν 2 βδομαδες) να τον ακουσεις και πηγαινε δοκιμασε τον με το κιθαρονι σου

Εγω αν δεν ειχα μεγαλυτερο budget θα τον επαιρνα στο χαλαρο παντως (ειχα μεγαλυτερο budget γι'αυτο και δεν τον πηρα). Eιναι απο τους ενισχυτες που λεμε οτι αξιζουν πιο πολλα απο τα λεφτα που κοστιζουν. Αυτα (ας γραψει και κανενας αλλος

)