Ενω η φετα λεγεται τυρι και το κιτρινο τυρι (ειτε ενταμ, ειτε γκουντα ή δεν ξερω εγω τι αλλο) λεγεται κασερι???
Δεν λέω οτι αυτός ο διαχωρισμός είναι ο σωστότερος. Όμως ζητώντας με τον "αθηναϊκό τρόπο" τυρί, πάλι απλά αποφέυγεις την φέτα, δεν διευκρινίζεις κάτι παραπάνω. Το αν θες να λες την φέτα "τυρί", ή τα κίτρινα τυριά "τυρί" είναι υποκειμενικό θέμα γούστου, αρκεί η συνενόηση να γίνεται. Αν τώρα ζητάς ένα "σουβλάκι με κρέας" και εξαρτάσαι από την φαντασία του σουβλατζή, τότε η ορολογία αντικειμενικά είναι ελλειπής
Οσο για τις ωρες εργασιες και το ποσο χρονο τρωμε στον ΗΣΑΠ, νομιζω οτι μανιφεστο κομπλεξισμου ειναι, παρα περιγραφη της αληθειας...στην Εγνατια σιγουρα χανεις περισσοτερη ωρα με τα εργα του μετρο.
Οκ, αυτό ήταν λιγο τραβηγμένο επιχείρημα, αν και πάλι πιστεύω οτι εκτος Αθήνας οι άνθρωποι έχουν πολύ περισσότερο ελέυθερο χρόνο ΚΑΙ μεσοβδόμμαδα. Επίσης αν Δουλέυεις πάνω απο 10 ώρες στην υπόλοιπη Ελλάδα, έχεις την ευκαιρία να πιείς έναν καφε σχολώντας, παίρνοντας ένα τηλ την παρέα, και θα φτάσουν σε 20 λεπτά. Στην Αθήνα πρέπει να κλείσεις ραντεβού 2 μέρες πριν, εκτός και αν πας στον γείτονα. Και η Εγνατία το βράδυ που θες να βγείς είναι άδεια...
Και τέλος παντων το βασικό γεγονός που ήθελα να θίξω είναι οτι στην Αθήνα η ποιότητα ζωής είναι χειρότερη και ο ελέυθερος χρόνος λιγότερος. Και δεν δεν ειναι μόνο δική μου άποψη....
Και θα ηθελα να ξερω με τι καποτες ραβετε μανικια εκει πανω...
Trojan
Stop
Again
Υπάρχουν τόσες μάρκες, αλλα στην Αθήνα γιατί βρίσκω μόνο duo και durex ??
νομιζω οτι μανιφεστο κομπλεξισμου ειναι
Ελπίζω αυτό να μην ήταν προσωπικό σχόλιο. Δεν έχω καμμία όρεξη για μαλώματα, αλλά έχω άπειρη όρεξη για χαβαλέ και κοντράρισμα στην αιώνια μάχη "γύρος vs οσυβλάκι"
Πάντα φιλικά,
kopaniamento