Οκ τωρα το ειδα οτι ειχε ρωτησει ο dr k miller. Αν κ πριν απαντησω το εψαξα φευγαλεα για να δω ποιος ρωτησε κ δεν ειχα βρει (φευγαλεα, λαθος μου) για αυτο κ μου φανηκε περιεργη η αναφορα. Δεν τα υπερασπιζομαι τα tonebone. Δεν τα εχω δε τα θελω απλα μου φανηκε περιεργο ετσι απλα να λες για αυτα. Συγγνωμη! Εκανα λαθος.
Το bad cat χαιρομαι που αξιζε τα λεφτα (για σενα) αλλα τωρα για τον Plexi, δε ξερω ποσο δυνατα παιζεις κ για ποση ωρα!!! Ερωτηση στον plexi τι κ κυριως γιατι βαζεις πεταλια?Τον εχεις για πεταλομηχανη(δε ρωταω αν τον μπουσταρεις, καμια σχεση το ενα με το αλλο)? Δεν κανει το διασημο plexi thing απο μονος του οταν τεζαρεις π.χ. τα δυο τζαμπερωμενα καναλια???
Απο εκει κ περα ποτε δεν μου αρεσαν καποια drive ενισχυτων κ δεν παιζω μονο metal! Μη με χαρακτηριζεις χωρις να με ξερεις αλλα κ μια κ που το αναφερες φανατικος της mesa ειμαι επειδη μου δινει αυτο που μου αρεσει,κ ουτε του dual rectifier ( κ ας ειναι mesa οπως βιαστηκες να μου τον καρφιτσωσεις) ουτε του diezel η του bogner με ενδιαφερουν σαν ηχοχρωματα... παροτι καταλαβαινω απολυτα γιατι τον αγοραζει καποιος κ γιατι τον θελει!!!
Απλα πολλοι, πολλοι, αλλοι κιθαριστες, πολλων πολλων αλλων μουσικων ειδων χρηστες πολλων πολλων διαφορετικων ενισχυτων η/και πεταλιων ειναι πολυ μα παρα πολυ πολυ αδιαφοροι σε οποιoν εχει συγκεκριμενοποιησει τι ζηταει κ τι ρωταει κ η ερωτηση ειναι: High Gain amp vs clean+pedals. Ουτε blues ουτε Plexi!!!ντοντ γκιβ ε φακ ιφ ιτ αιντ χεβυ...
K ειπες
Καθένας θέλει τον δικό του προσωπικό Drive «ήχο», όποτε ακόμα και αν είχες έναν Hι-Gain Amp. θα έβαζες τα Drive πετάλια που θα σου ‘φερναν πιο κοντά το Drive «ήχο» σου -που θέλεις- , στα αυτιά σου… Όποτε καταλαβαίνεις ότι η ύπαρξη ενός Hι-Gain Amp. από μόνη της δεν είναι πανάκεια & ότι ο πειραματισμός με τα πετάλια αξίζει… Αλλιώς θα περνάμε όλοι τον ίδιων ενισχυτή, και θα «παίζαμε» με τους ίδιους «ήχους»… Αυτά τα ολίγα, Spartan. Και πιο κατω λες για ενα σωρο diezel bogner (Κ elmwood κ CAE κ splawn κ krank κ randall κ blackstar κ brunetti κ engl κ Hiwatt κ Ampeg (τους ss!vh140c) κ crate(οχι τους blue voodoo ουτε τηv πρωτη σειρα V αλλα τα αντιγραφα των ανωθι ampeg) κ peavey triumph κ ultra κ δεν τελειωνει). Δηλαδη ολοι αυτοι δε στεκονται διχως πεταλια, πρεπει να τους βαλω το metalzone στο καθαρο ε? H μηπως ενα tubescreamer οπωσδηποτε στο βρωμικο???
Aν ποτε ορεξη διαβασε τα λογια εκεινου του ασημου ρυθμικου κιθαριστα των metallica(ετσι γραφεται?χα χα) στο guitar player του 1992. Μου εχουν πει οτι ο τυπος εχει καλουτσικο high gain ηχο!
http://www.freewebs.com/montyjay/jamesamps.html εδω ειναι...
K κατι αλλο. Στο δικο του "ηχο" ο καθενας μονο σε αφορισμους βασιζεται. Αλλος θα πει οξω oi solid state! 'Αλλος θα πει οξω οι λαμπες!(ναι υπαρχουν κ τετοιοι). 'Aλλος θα πει οξω το pod! Τελικα, στο τελος της ημερας ενα πραγμα ειναι κοινο. Ο,τι ακουγεται καλα, ακουγεται καλα. Και το πληρωνω αμεσως. Ο,τι αν ειναι αυτο. Ας ειναι κ απο δυναμο ποδηλατου με λαμπες κ ψηφιακη προενισχυση. Για ολους εχει η αγορα. Ο,τι δεν ακουγεται(εστω σε μενα τον πελατη, εγω πληρωνω) τον πουλο!!!
Παντως ετσι για το γμτ εκανα αυτην την ερωτηση του thread σε ολους τους γνωστους μου. Καντε την κ εσεις. Μια παρομοια απαντηση πηρα. Ηigh gain amp η πεταλοclean? Απαντηση. Eνισχυτης βεβαια. Τι ερωτηση ειναι αυτη?
Αυτα τα ολιγα Γιωρικας (περηφανος που ειμαι Ελληνας κ αμα ερθει ποτε ο jeremy clarkcson που ειπε οτι η Ελλαδα ειναι τουαλετα, α τον βοηθησω να πηγαινει πιο ευκολα στο μερος να μας πει αν ειναι καλη η κακη τουαλετα).