Αγαπητά μέλη του φόρουμ, αγαπητοί φίλοι μουσικοί,
Καλημέρα!
Σε συνέχεια του τελευταίου μου ποστ,
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσουν βοήθησαν για να βγεί το αποτέλεσμα που απολαύσαμε!
Αυτοί δεν είναι άλλοι απο εσάς τους ίδιους με την καλή σας διάθεση και πρόθεση!
Κάποια στιγμή μου δόθηκε η εντυπωση ότι η βραδιά κυλούσε μόνη της και ότι ο κάθε ένας είχε βρεί τον τρόπο να περάσει καλά!
Έ αυτό λοιπόν ήταν πολύ λυτρωτικό και ευχάριστο!
Ξεχωριστή παράγραφος για τα πρόσωπα που ανταποκρίθηκαν στον τίτλο "διαδραστική" της βραδιάς όπου ενώ είχα υπολογίσει να υπάρχουν παρτιτούρες σε 2-3 αντίτυπα για να χουν ένα μπούσουλα δεν πρόλαβα να τα τυπώσω τελικά!
Παρόλα αυτά όπως θα είδατε και οι παρευρισκόμενοι οι μπαντα με τους εναλασσόμενους μουσικούς (δλδ εσάς) τα πήγε άψογα στον συντονισμό.
να γνωρίζετε ότι εγώ πέρα απο το μικρό stage ρευματα όργανα μικρόφωνα κλπ δεν ασχολήθηκα καθόλου με τη μουσική. Οπότε ευχαριστώ εγώ εσάς και συγχαίρω για το αποτέλεσμα και τα υπόλοιπα ευχαριστήρια μάλλον μεταξύ σας πρέπει να τα ανταλλάξετε

Ειδικότερα οι μουσικοί που ανέβηκαν ήταν (και εδώ χρειάζομαι τη βοήθειά σας):
Ακούραστοι και εξωστρεφείς οι
armagedon, vagtanplan, taxfreesax, mk, rorygirl, kelly z, vrazilis, genimenos kitharistas, ...φίλοι μου απο δω, οι
Γιώργος, Άκης, Νίκος, στα ντραμς και οι τρείς και ο Νίκος επί ώρες στο μπάσσο (κιθαρίστας είναι φυσικά)
και φυσικά τα μέλη, (σε λίγο τα συμπληρώνω, ;hr)
Angel_Archo, sv1cdm, norwayTo καθοριστικό ευχαριστώ πάει στον
Βραζίλη διότι εκτός απο την προσφορά σε μηχανήματα πίστεψε απο την αρχή ότι θα πετύχαινε και συντόνισε σε διάφορους τομείς αρχίζοντας απο το φόρουμ, τα σχόλια, ηχητικά, συμβουλές, απόψεις, διαφημιστικά, ορισμό πλαισίου και φυσικά πήρε πρωτοβουλίες για τα τραπέζια των μελών στο ψιλοχαμό που επικρατούσε!
Α! είναι και πλήρης υπέυθυνος για τη ζωντανή μετάδoση της εκδήλωσης!
ποιον/ποιαν ξέχασα?