Εχω χαρει απιστευτα με την κυκλοφορια του Die Fighting! Οχι μονο λογω συγγενειας με τον Λογγινιδη αλλα κυριως γιατι οι Spitfire ειναι η ιστορια του Ελληνικου Heavy Metal. Το οτι απο το αρχικο σχημα υπαρχει μονο ο Ηλιας δε θα επρεπε να σας παραξενευει.. Εδω υπαρχουν μπαντες εξωτερικου με διαρκη δισκογραφικη παρουσια και μετα απο 10-15 χρονια οι αλλαγες στο line up ειναι πολλες.. ποσο μαλλον στους Spitfire που ειναι Ελληνικη μπαντα και εχει να βγαλει δισκο απο το 1987.. (το 100%Live δεν το πολυυπολογιζω). ΤΟ DVD που υπαρχει μαζι με το CD εξηγει πολλα..
Το σημαντικο ειναι πως η καρδια και η αγαπη του Λογγινιδη για το Metal δεν εσβησε ποτε. Και το πιο σημαντικο ειναι οτι μετα απο 20 και πλεον χρονια παρουσιαζουν ΑΥΤΟ!! Μια δουλεια με απολυτο σεβασμο σε αυτη τη μουσικη, παθος, δυναμη, ογκο, φρεσκαδα, ωριμοτητα, εμπνευση και χωρις να το επιδιωκουν, παραδιδουν μαθηματα για το πως πρεπει να παιζεται το Heavy Metal, ειδικα απο μια Ελληνικη μπαντα! Αν επιτελους δε βρεθουν στο δρομο τους οι "γνωστοι αγνωστοι" που μολις δουν κατι πολυ καλο πεφτουν επανω σαν τα κορακια η για να φανε η για να θαψουν (η και για τα δυο), αυτο το θρυλικο γκρουπ θα μας προσφερει πολλα και θα ζησουμε ομορφες μεταλλικες μερες σαν αυτες που εζησαν οι τυχεροι που πρωτοακουσαν το First Attack και εβλεπαν το γκρουπ να μεγαλουργει μαζι με τους Saxon!
Δεν ειμαι και ο πιο αντικειμενικος κριτης αλλα σας καλω να το ακουσετε και για ονομα... μη το κατεβασετε απο νετ. Δουλειες που βγαινουν με τοση αγαπη και κοπο απο μπαντες της χωρας μας δεν τους αξιζει να πεφτουν σε αυτη τη μοιρα της πειρατειας. Καντε το για αλλα γκρουπ που τα εχουν πιασει τα λεφτα τους (και εγω το κανω, δε παριστανω τον αγιο), εχουν ηδη πετυχει και δε πολυενδιαφερονται... οχι για τους Spitfire. Θα ειναι τελειως ανοητο απο μεριας μας...