Πάντως ρε παιδιά μου κάνει λίγο εντύπωση,τόσοι άνθρωποι είμαστε εδώ και τόσοι πολλοί κιθαρίστες αλλά μόνο τόσες συμμετοχές,περίμενα να γίνει χαμός!
Ακόμα και αν τα backing tracks δεν άρεσαν,ένα απλό jam είναι για μας,όχι καποιος διαγωνισμός.
Κι εγώ περίμενα να μεζευτούμε περισσότεροι. Τα backing tracks ούτε εμένα μου άρεσαν κι όταν δεν μου πολυαρέσει κάτι, δε μου κάνει και ιδιαίτερη αίσθηση να παίξω, αλλά δεν χάθηκε ο κόσμος. Όπως είπες, δεν είναι διαγωνισμός...
Νομίζω ότι πολύ φοβηθήκανε από τις συμμετοχές των big guns...
Άπαξ κι ανέβει το 1ο και δει ο κόσμος ότι δεν είμαστε G3 μόνο εδωμέσα θα ξεθαρέψουνε...
Όσο για την ημερομηνία, στη βράση κολλάει το σίδερο... Αν το αφήναμε για μετά δε θα βλέπαμε χαϊρι...
Εξάλλου υπάρχει και το επόμενο που ετοιμάζει ο Guitarero...
Δεν πήρανε όμως όλα τα πολύ "γνωστά" big guns του κιθάρα μέρος τελικά. Όταν ξέρεις ότι έχεις την δυνατότητα να παίξεις (έστω και με αυτόν τον τρόπο) "κοντά" σε κιθαριστικά "μεγαθήρια", θα πρέπει να σε ανεβάζει και να σε κάνει να θέλεις να πάρεις κι εσύ μέρος και όχι να φοβηθείς. Είναι σαν να οδηγείς και να δεις στο διπλανό αμάξι τον Σουμάχερ. Τι θα κάνεις, θα βγεις από το αμάξι και θα το "κόψεις" με τα πόδια? Όχι, θα συνεχίσεις την οδήγηση ΟΠΩΣ ΟΔΗΓΕΙΣ ΠΑΝΤΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΠΟΤΕ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ κι αν σε προσπεράσει, δεν θα τα βάψεις μαύρα. Σουμάχερ είναι αυτός!
Μόνο καλό θα σου κάνει αυτή η προσπέραση, γιατί θα δεις από πρώτο χέρι πώς πρέπει να γίνεται μια σωστή προσπέραση!
Ανέβασα και το δικό μου jam, κλασικά τελευταία στιγμή 
Είναι ο ορισμός του sloppiness και γενικά δεν είναι και τίποτα σπουδαίο γι'αυτό μην το πάρετε και πολύ στα σοβαρά..
Περιμένω το τελικό αποτέλεσμα!
Παιδιά επειδή και εγώ λόγω εξετάσεων έκανα τη δουλειά λίγο πρόχειρα, να ζητήσω ένα μεγάλο συγνώμη από τους υπόλοιπους που δούλεψαν το σολάκι και περίμεναν ένα καλύτερο κλείσιμο του κομματιού..! 
Όλοι οι άλλοι νύχτα - μέρα δεν κάναμε τίποτα άλλο από το δουλεύουμε το σόλο του jam! Χάσαμε τον ύπνο μας λέμε!
Είπαμε, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ. Κανείς δεν το πήρε στην πλάκα, αλλά κανείς δεν έχει να αποδείξει τίποτα σε κανέναν!
Μια χαρά θα είναι το τελικό αποτέλεσμα, είμαι σίγουρος!