Μία παράκληση και ιδέα-οδηγίες συνάμα συνάμα.
Προτείνω εφόσον θα γίνει η μίξη μετά, τα solo να είναι έκπληξη και να μην ακούει ο καθένας τι έγραψε ο άλλος. Εγώ στο τέλος θα τα τακτοποιήσω με τη σειρά που ακούγονται καλύτερα. Η ιδιοτέλεια του όλου εγχειρήματος έγκειται στο ότι θα μπορώ να τα μιξάρω στο τέλος όλα μαζί και θα γλιτώσω αρκετή δουλειά, μια και είμαι φοβερά απασχολημένος

. Θα τελειώσουμε και πολύ πιο γρήγορα έτσι, γιατί με το έναυσμα μπορείτε να ξεκινήσετε όλοι μαζί!
Ο Jim ή εγώ θα κόψει από τα backing tracks το μέρος που θα επαναλαμβάνεται και θα το ανεβάσει εδώ. Αυτό θα είναι το τελικό αρχείο το οποίο θα έχουν όλοι σαν οδηγό για να γράψουν. Έτσι όλοι θα έχουν για να γράψουν ένα backing διάρκειας πχ 50 δευτερολέπτων. Η εγγραφή τους θα ξεκινά ταυτόχρονα με αυτό το track αλλά ΣΕ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ track (αν δηλαδή θέλετε να μπείτε στο τρίτο μέτρο, εντούτοις θα ξεκινήσετε να γράφετε από το πρώτο, γιατί αλλιώς θα ΜΠΛΕΞΟΥΜΕ!). Στο τέλος θα κάνουν export σε mp3 ή wav ΜΟΝΟ το κιθαριστικό track (αν βάλουν δισολίες-αρμονίες ας είναι μιξαρισμένες), ΧΩΡΙΣ το backing. Προσοχή, είναι σημασίας αυτό. Αν υπάρχει ουρά (sustain κτλ) αφήστε τη να υπάρχει (να ξεπερνά τη διάρκεια του backing) και αν ταιριάζει θα κρατηθεί. Μην παίζετε μέχρι το τελευταίο εκατοστό του δευτερολέπτου όμως, αν κόβεται απότομα θα σβήνει με fade και ίσως χαθεί κάποια ωραία ιδέα.
Όσο για τον ήχο, μην το φορτώσετε με πολλά εφέ, όχι πολλά reverb και delay γιατί θα μου κάνετε τη ζωή δύσκολη στη μίξη. Αν φαντάζεστε τον ήχο πιο περίπλοκο, στείλτε μου ένα πμ μαζί με το track σας και θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε. Το θέμα είναι να ακούγεται όσο πιο όμορφη και ομοιόμορφη γίνεται η τελική μίξη

Με τιμή και προσμονή
Guitarero
ΥΓ: Τα αρχεία συμμετοχής παρακαλώ να έχουν όνομα πχ armagedonf.mp3 ή hotsaucecr.wav (το τελευταίο γράμμα θα υποδηλώνει το είδος: f=funky, cr=classic rock, sh=shred). Χρησιμοποιείστε το nickname σας για να μη μπλεχτούμε και ΟΧΙ ελληνικούς χαρακτήρες.