Δεν υπηρχε λογος να μου απαντησεις σαρκαστικα, Αλεξ. Το τι ειναι δυνατον το ξερω, οπως επισης και το τι παιζει με τα μαγαζια που διαθετουν χωρο σε μπαντες, διοτι, κι αν δεν παιζω εγω ακομα σε καμια, εχω αρκετους φιλους που το παλευουν.
Δεν αμφιβαλλω οτι το Λειζι ειναι το καλυτερο δυνατον για σας. Ουτε πιεζω για κατι καλυτερο, διοτι ξερω οτι αν μπορουσες κατι καλυτερο, θα το εκανες.
Απλα μου γυρισε λιγο το ματι με το ποστ του Παρλατς (τιποτα προσωπικο, ελπιζω να το καταλαβαινει), διοτι ηταν σαν να κριτικαρε καπως τις προτεραιοτητες και τα γουστα του κοσμακη με σχολια σαν " Τετοιες μπαντες δεν θα τις βρειτε πουθενα, θα δειτε τι χασατε κλπ", και σαν να μας λεει οτι δεν στηριζουμε και τους φιλους απο το φορουμ, τη στιγμη που το μαγαζι ειναι αντικειμενικα στου διαολου τη μανα.
Σας διαβεβαιω οτι υπηρχαν πολλοι που ηθελαν να ερθουν χτες, αλλα δεν μπορουσαν (εγω μετραω 4 ατομα).
Καθε φορα που παιζουν οι Under καθομαι και ξυνομαι να βρω τροπο να ρθω, και συνηθως το χανω μετα μεγαλης μου λυπης. Μετα απο αυτο, πιστευω να καταλαβαινεις την αντιδραση μου στο παραπανω ποστ.