Πρόσφατα όπως έγραψα παράγγειλα ένα ακόμα κιτ για το PHASER με σκοπό να το κάνω FULLY MODDED με τα επιπλέον ρυθμιστικά σύμφωνα με το διάγραμμα που έχω ποστάρει παλαιότερα.
Διάλεξα να κάνω τα MODS για το
FEEDBACK (Reasonance):

..και το MOD για το διακόπτη που μετατρέπει το
PHASER σε VIBE:

Επίσης από πολλούς πειραματισμούς, κατέληξα ότι δεν χρειάζομαι τόσο πολύ το mod για το MIX το οποίο εν πολλοίς καλύπτεται από το DEPTH, και έτσι το αντικατέστησα με ένα δικό μου MOD για το
BIAS, το οποίο ήταν αρχικά με trimmer πάνω στην πλακέτα, αλλά είδα ότι έχει απίστευτη επιρροή στην τελική χροιά του ήχου, και έτσι το έβγαλα εξωτερικά.
Έτσι κατέληξα με τα εξής
MODS:

Τώρα
αναφορικά με το κουτί και το βάψιμο, έγινε τεράστια πρόοδος:
1. Παράγγειλα ένα
νέο μεγαλύτερο κουτί για το νέο MODDED PHASER
2. Εγκατέλειψα το βάψιμο με το χέρι και πέρασα σε μία καταπληκτική τεχνική, με χρήση
Laser Water Slide Decals.
Δούλεψα την εικόνα μου στο
Photoshop ξεκινώντας από ένα wallpaper που μου άρεσε και μου φάνηκε ότι είχε συνάφεια με το θέμα του Phaser, στα χρώματα που είχα διαλέξει και για το πρώτο.
Πρόσθεσα τα
labels για τα κουμπιά και το
εκτύπωσα σε Clear Water Slide Decal Paper.
Το επικόλλησα πάνω στο κουτί το οποίο
είχε περαστεί πρώτα με αστάρι και μετά με άσπρη λαδομπογιά και το αποτέλεσμα με εξέπληξε:

Μελέτησα πολύ βιβλιογραφία πάνω στο θέμα των Water Slide Decals πριν μπορέσω να προχωρήσω και έκανα κάποια δοκιμαστικά πριν κάνω το τελικό κουτί.
Μπορώ να γράψω περισσότερες λεπτομέρειες αν κάποιοι φίλοι ενδιαφέρονται για την
εφαρμογή των Water Slide Decals.
Πάντως το αποτέλεσμα είναι κλάσεις ανώτερο από ότι είχα πετύχει στο προηγούμενο κουτί.
Έχω φτιάξει πρόσφατα και άλλα δύο πετάλια BYOC με την ίδια τεχνική, όταν είναι έτοιμα στην τελική τους μορφή θα ποστάρω φωτογραφίες, για να δείτε τι είναι εφικτό με αυτή την καταπληκτική μέθοδο.