Προσωπικα δεν εχω τπτ με τους Boogie, μια χαρα ενισχυτες ειναι... Αυτο που λεω ειναι απλα να μην βγαζουμε συμπερασματα για εναν ενισχυτη, κιθαρα κτλ χωρις να τον εχουμε δοκιμασει. Εξαλλου το οτι κατι ειναι καλο (ποιοτικα κτλ), δεν το κανει και καταλληλο για συγκεκριμενη χρηση, οποτε το καλο και το κακο ειναι υποκειμενικα οσον αφορα το θεμα ηχου. Οσον αφορα την ποιοτητα, ποτε δεν εχω συναντησει προβλημα με Boogie οποτε δεν μπορω να εχω παραπονα.
Απο κει και περα, ο studio pre amp ειναι ενας φτηνος αλλα παρα πολυ καλος προενισχυτης της Boogie που αν και δικαναλος εχει περιορισμους μιας και χρησιμοποιει τα ιδια ρυθμιστικα για τα 2 του καναλια. Προσωπικα εμενα με βολευε μιας και σχεδον ποτε δεν χρησιμοποιω "κρυσταλλινα" καθαρα και ταυτοχρονα τσιτα γκαζια. Συνηθως φτιαχνω ηχους που μπορουν να καθαριζουν μονο με το volume της κιθαρας, οποτε εμενα με βολευε γενικα. Απο οτι θυμαμαι παντως, (μιας και πλεον δεν το χω το μηχανημα) εβαζα το volume στο 6 - 6.5, το drive γυρω στο 6, μπασσα στο 0, πριμα στο 5-6, μεσαια στο 7, ενεργοποιουσα το fat και bright και μετα ειχα το eq για να κοβω αρκετες συχνοτητες σχεδον σε ολο το φασμα με ελαφρυ V σχημα. Την εξοδο την ειχα αναλογα με το τι ηθελα να πετυχω ειτε κατω απο την μεση στο 3-4 ειτε ψηλα. Αν ηθελα να παιρνω μεγαλυτερο χρωματισμο απο το τελικο σταδιο, χαμηλωνα τις εξοδους του προενισχυτη και τσιτωνα τον τελικο, αν ηθελα να παιζω περισσοτερο με την προενισχυση, χαμηλωνα τον τελικο και δυναμωνα την προενισχυση κοκ. Επισης εκανα και συνδυασμους με το half power switch του 50/50. Σε full mode ο ηχος γινοταν πιο σφιχτος στα μπασσα και λιγο πιο δυνατος (+3db). Αν ηθελα να πετυχω πιο vintage ηχους με πιο loose μπασσα και μια αισθηση περισσοτερου sag, χρησιμοποιουσα το half power. Με ολα αυτα, μπορω να πω οτι για μενα ηταν ενα αρκετα ευελικτο μηχανημα, για 2-3 πολυ καλους ηχους. Για παραπανω απο αυτους, θα επρεπε να αλλαξεις EQ κτλ οποτε εχανες τους υπολοιπους ηχους... Αλλα μιας και δεν μιλαμε για κανεναν midi controllable, programmable προενισχυτη τυπου triaxis, στα χρηματα του και στην ποιοτητα ηχων που εχει, πραγματικα πολυ δυσκολα βρισκεις αξιο ανταγωνιστη.