Εφοσον τους ακουσες και τους δυο και σου αρεσει περισσοτερο ο VC (και εμενα αυτος μου αρεσει) τοτε εμπιστευσου τα δικα σου αυτια γιατι εσυ θα παιζεις με αυτον.
Απο διαφορες υπαρχουν μερικες.
Αλλο ηχειο: Celestion vs Jensen αλλα και οι δυο εχουν 10ρι (καλο θα ταν να ηταν 12αρι...)
O VC επιπλεον εχει και bright switch.
Και οι δυο με καναλι clean και overdrive.
Και με λιγα ευρω παραπανω ο VC, ο οποιος στα δικα μου αυτια εχει ενα πιο vintage προσανατιλισμο.
Θα ελεγα πως και οι δυο ειναι παρα πολυ ευελικτοι. Με υπεροχα καθαρα και ικανοποιητικο reverb.
Δεν ημουν ποτε κατοχος κανενος απο τους δυο για να επιβεβαιωσω αν ευσταθουν οι φημες περι μη αξιοπιστιας που εχω ακουσει.
Για να τους επιλεγεις παντως παιρνω ως δεδομενο οτι δεν εχεις ως προτεραιοτητα σου το metal...
Θεμα εντασης για μενα δεν τιθεται. Ειναι ζητημα αν θα τον πας στο 1/3 μεσα στο σπιτι και στο μισο κατα τη διαρκεια της προβας.
Τωρα αν θες και κατι διαφορετικο σε αυτα τα οικονομικα δεδομενα...
Blackheart Handsome Devil (15W) αν εισαι φαν των pure class A μηχανηματων:
http://www.thomann.de/gb/blackheart_handsome_devil_combo_bh15_112.htm που εχει βεβαια αλλη φιλοσοφια απο τους Laney (μονοκαναλος γαρ)
Δεν εχει το ιδιο gain με τους Laney αλλα ειναι μια καλη βαση αν διαθετεις καλο OD/ Distortion πεταλι.
Υ.Γ. Στη θεση σου τελικα θα προτιμουσα το VC-15...

Καλη τυχη στην αναζητηση σου!